STEFANOVIĆ OŠTAR: Poštede za kriminalce nema i neće je biti!
Foto: MUP

Ministar obišao Policijsku upravu u Novom Sadu

STEFANOVIĆ OŠTAR: Poštede za kriminalce nema i neće je biti!

Društvo -

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku upravu u Novom Sadu i istakao da na teritoriji ove uprave nema i neće biti poštede za kriminalce i da su policajci rešeni da se obračunaju sa svim vidovima kriminala.

"Zadovoljan sam radom Policijske uprave Novi Sad i mislim da su ljudi ovde veoma posvećeni i angažovani. Ovde nema poštede za kriminalce, ovde se radi vrlo ozbiljno, sa jasnom porukom da sa policijom nema šale", rekao je Stefanović.

Foto: MUP
Foto: MUP

Ministar je rekao da je sa rukovodiocima PU Novi Sad razgovarao o unapređenju rada policije, poboljšanju materijalnog statusa zaposlenih, nabavci nove opreme i vozila, ali i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta bila još manja.

"Tokom narednih par meseci nabavićemo dodatna materijalna sredstva koja će doprineti efikasnijem radu policije, ali obavićemo i određene izmene u sistematizaciji, koje će omogućiti da policajci, koji su do sada bili angažovani na administrativnim poslovima, budu više u službi građana na terenu", naveo je Stefanović.

Foto: MUP
Foto: MUP

Na taj način, ocenio je Stefanović, sa postojećim brojem zaposlenih obezbediće se veća efikasnost policije.On je zahvalio policijskim službenicima na radu i trudu koji ulažu kako bi se građani Novog Sada i svih mesta koje pokriva ta PU osećali bezbedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track