SMENA PROLEĆA I JESENI U ISTOM DANU: U Srbiji ujutru tmurno, preko dana sunčano, uveče ponovo KIŠA
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Vremenska prognoza

SMENA PROLEĆA I JESENI U ISTOM DANU: U Srbiji ujutru tmurno, preko dana sunčano, uveče ponovo KIŠA

Društvo -

U Srbiji će u jutarnjim satima biti oblacno, mestimicno sa kisom, tokom dana pretežno sunčano, a kasnije posle podne, uveče i noću promenljivo oblacno sa kisom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu i zapadu.

Vetar će biti slab i umeren, na planinama povremeno jak, južni i jugozapadni, a na jugu Banata i istoku slab i umeren, jugoistocni.

Foto: AP

Najniža temperatura od 10 do 17 C, najviša dnevna od 24 do 28 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će u jutarnjim satima biti oblačno sa slabom kišom. Tokom dana pretežno sunčano, a uveče u pojedinim delovima grada moguci su kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Foto: Zorana Jevtić

Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni. Najniža temperatura 16 C, najviša dnevna 27 C. U noći naoblacenje sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima.

Izgledi vremena za Srbiju za sedam dana - do 19. maja: U subotu toplo, promenljivo oblacno, mestimicno kisa, pljuskovi i grmljavina. U nedelju pretezno suncano, posle podne uz lokalni razvoj oblacnosti ponegde kratkotrajna kisa ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom u planinskim krajevima.

Foto: Beta/Saša Đorđević

U ponedeljak pre podne suncano, posle podne naoblacenje sa zapada koje ce se tokom noci i u utorak prosiriti na celu zemlju i uslovljavati kisu i pljuskove sa grmljavinom. Od srede pretezno suncano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track