Najnovije vesti

MUKA: Muž Ljajićeve sestre neće da prizna bebu!
Foto: Kurir

RADOST ZAMENILA TUGA U PAZARU

MUKA: Muž Ljajićeve sestre neće da prizna bebu!

Društvo
10:45h

Šerif ne želi da Alina nosi njegovo prezime, hoće da ode, kaže Atifa, koja se porodila u 59. godini

Atifa Ljajić, sestra Rasima Ljajića, žena koja je u Beogradu u 59. godini rodila devojčicu, vratila se u Novi Pazar. Ali njenu sreću pomračili su problemi. Muž Šerif Nokić neće da malu Alinu upiše pod svojim prezimenom.

- Teško mi je palo što je Šerif posle mog povratka s bebom odbio da se Alina vodi na njega. Rekao mi je i da nas napušta i da se vraća u Tursku... Sve mi je to teško palo, nemam penziju, sada ću o Alini morati da se brinem sama. Ali šta da radim, najvažnije mi je da dete bude dobro i zdravo, boriću se, druge nema - ispričala nam je Atifa.

Hoće u Tursku

Šerif je juče kratko poručio da je Atifi pomogao koliko je mogao, ali da je generalno bio protiv trudnoće i porođaja u poznim godinama.

- Nisam upisao Alinu kao moje dete jer je začeta vantelesno. Moguće je i da ću se vratiti u Tursku. O detetu ću se brinuti koliko budem mogao, i o njoj i o Atifi... Koliko mi materijalne i fizičke snage dozvole - kazao je Šerif, naglašavajući da ima 68 godina, da je star i bolestan.

Sama Atifa juče je nevoljno novinarima priznala da će uskoro morati da se seli i da bi joj svaka pomoć u situaciji u kojoj se nalazi dobrodošla. Posle četiri vantelesne oplodnje, meseci i meseci koje je provela po klinikama, Atifa je ponavljala da njenoj sreći nema kraja, da je sada najvažnije da njena Alina bude živa i zdrava, da raste.

foto: Zorana Jevtić

Kuća prokišnjava

- Alina mi je sada sve, i moja sreća, i moj život. Malo smo se zadržali u bolnici da se oporavim, a i Alina je imala fiziološku žuticu. Celog života želela sam dete i, evo, Bog mi je dao... Zahvalna sam lekarima u GAK u Višegradskoj koji su brinuli o mojoj trudnoći - kazala nam je žena, koja je iznad svega želela da postane majka.

Kućica u kojoj živi kao podstanar prokišnjava, u njoj će teško s bebom opstati s prvim jesenjim danima, a uz sve to nema stalna primanja.

Kurir / E. K.

Foto: Zorana Jevtić, Kurir

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kad mama zapeva, beba ne trepće! Ovaj video garantovano popravlja raspoloženje!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...