Letovanje uz maksimalan porodični benefit
Foto: Promo

DAR BIG BLUA U BUDVANSKOM HOTELU PARK

Letovanje uz maksimalan porodični benefit

Društvo -

Ukoliko se put Budve, odnosno Hotela Park 3*, otisnete ovog leta u porodičnoj varijanti, u smenama koje započinju 15. odnosno 22. jula, agancija Big Blue vam daruje besplatan boravak za dete do šest godina, odnosno povoljnost da za drugo dete starosti od šest do 14 godina, koje će imati sopstveni ležaj, platite 50 odsto od cene dnevnog aranžmana. A cene su 36 odnosno 40 evra po danu boravka za jednu osobu u zavisnosti od pozicije sobe.

Hotel Park je staro i onima koji su letovali u Budvi dobro znano zdanje. Međutim, minulog proleća hotel je dobio novo ruho. Kompletno adaptiran pretvoren je u kutak za idealan odmor. Sjajna pozicija je ono što ovaj hotel čini posebnim. Ušuškan u zelenom rastinju koje osim prirodne hladovine daruje i magične mirise Mediterana od čarolije Slovenske plaže daleko je samo nekoliko koraka. Toliko daleko da vam pedlažemo da vodu čistog mora koristite samo za kupanje a ligištule, ležaljke i sve drugo u hotelskom parku gde vas neće niko ometati. A sve je zapravo osmišljeno tako da u ležaljkama možete biti izloženi milovanju sunca ali i skriveni od istog u hladovnini koju možete podići na kvadrat ukoliko se rashladite nekim od pića hotelskog šanka koji čini celinu hedonističke priče u ovoj čudesnoj bašti.

foto: Promo

Oduševiće vas i ono što nudi restoran hotela koji u aranžmanu ima uračunatu i polupansionsku uslugu. I duručak i večera služe se po principou švedskog stola uz izbor hrane i ponudu jela koja nadmašuje kategoriju hotela. Dodatak na uživanje su i pića koja se u hotelskom restoranu i u dva bara mogu konzumirati po vrlo povoljnim cenama.

foto: Promo

Jedna od vrednosti ovog hotela su i komforme sobe s novim nameštajem i maksimalno prijatnim tonovima. Jedne sobe imaju pogled u brdo i nude apsolutni mir, druge su s pogledom na hotelski park. Sve sobe, naravno, imaju kupatilo i klimu, TV, fiksni telefon…

Pozicija hotela nudi i druge prednosoti. Kako je smešten uz samo šetalište koje vodi duž Slovenske plaže ali i povezuje Stari grad sa Bečićima, pruža vam se mugoćnost da svake večeri budete na domak brojnih zbivanja koja Budvu čine apsolutno posebnom u ovom delu Mediterana. Ovaj biser od grada je i velika festivalska pozornica u toku leta ali i grad s million i jedim događanjem prilagođenim afinitetu izbirljivih i po tradiciji borjnih gostiju.

Podsećamo, pomenuti benifiti i cene važe samo za smene koje počinju 15.odnosno 22.jula i u varijanti sopstvenog prevoza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track