VREME JE ZA RENOVIRANJE: Ugradite energetski efikasne prozore koji su večni! Kupujte pametno, izaberite kvalitetno!
Foto: Promo

VREME JE ZA RENOVIRANJE: Ugradite energetski efikasne prozore koji su večni! Kupujte pametno, izaberite kvalitetno!

Društvo -

Proleće, leto i rana jesen je idealno vreme kada se upuštamo u renoviranje stana ili čak zidanje kuće.

Razmišljanje i istraživanje o svakoj sitnici koju ćemo implementirati u naš dom postaje naša svakodnevnica i nema čoveka koji se ne nađe u situaciji da mu je potrebna pomoć pri nekoj odluci.

Moderne tehnologije napreduju svakodnevno i zahvaljujući njima napreduju i arhitektonski elementi kao što su prozori i vrata. Pri odabiru stolarije važno je postaviti pitanja: Koji to materijali odgovaraju klimi u kojoj se nalazim? Koliki je moj budžet? Kakav izgled želim da postignem?

Kombinovanje energetski efikasnog i kvalitetnog prozorskog rama ili materijala za vrata sa odgovarajućom vrstom stakla daće dobar rezultat i u estetskom i u funkcionalnom smislu.

Svi ćemo se složiti da je drvo možda najlepši izbor. Godinama je drvo bilo jedina opcija kada su materijali za prozore i vrata u pitanju. Međutim, drvo zahteva redovno i ozbiljno održavanje. Bez obzira da li je drvo prefarbano, bajcovano ili na neki drugi način zaštićeno, potrebno ga je jednom godišnje prefarbati i zaštititi od spoljašnjih uticaja. To zahteva vreme i rad, a svi bismo radije slobodno vreme proveli sa porodicom i prijateljima ili odmarali od naporne nedelje koja je za nama.

Aluminijumski prozori su oduvek bili veoma pogodni kada se radi o estetskom izboru. Oni su izuzetno trajni, čvrsti i otporni na spoljašnje uticaje, zapravo ne zahtevaju nikakvo održavanje. Izuzetno lagani, oni ne korodiraju, ne trunu niti menjaju izgled vremenom kao što se to može desiti kod drugih materijala. Napretkom tehnologije, u aluminijumske profile se ubacuje termoizolacioni sloj koji predstavlja toplotnu barijeru i Vaš prozor čini energetski efikasnim.

Danas su aluminijumski prozori dostupni u velikom izboru boja i završnih obrada, dok je sam dizajn profila veoma raznovrstan. Ako je i dalje Vaš izbor toplina drvenih prozora i vrata, i za to postoji rešenje koristeći aluminijumske profile klasičnih linija uz završnu obradu sublimacije drvo efekta. I Vaš prozor će imati izgled po Vašoj želji uz večnost koju pruža aluminijum. Birajte izgled svoje stolarije. Pustite mašti na volju.

Sa više od 30 godina iskustva i 1.900 zaposlenih ALUMIL je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou u oblasti dizajna i proizvodnje aluminijumskih arhitektonskih sistema, sa proizvodnim linijama najmodernije tehnologije u svojih 18 fabrika širom Jugoistočne Evrope.

foto: Promo

ALUMIL jedan od vodećih snabdevača arhitektonskim aluminijumskim sistemima koji zadovoljavaju najkomplikovanije zahteve i pokrivaju veoma širok dijapazon potreba u arhitekturi:

- Visoki estetski zahtevi u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima,

- Energetska efikasnost sa naprednim toplotno izolovanim aluminijumskim sistemima,

- Ekološki efikasni proizvodi sa mogućnosti integracije solarnih panela u konstruktivne sisteme,

- Visok nivo bezbednosti od provala, vandalizma, požara, dima i zemljotresa,

- Zaštita čak i u ekstremnim vremenskim uslovima,

- Veliki broj rešenja za osobe sa posebnim potrebama

Misija brenda ALUMIL je da klijentima nude bezbedne, funkcionalne i inovativne proizvode visokog kvaliteta u cilju unapređenja životnog standarda uz doprinos održivom razvoju.

Zapošljavaju preko 100 iskusnih inženjera koji pružaju tehničku podršku za Vaše potrebe širom sveta uz veoma blisku saradnju sa arhitektama, projekt menadžerima, građevinskim kompanijama i proizvođačima.

Njihove osnovne aktivnosti uključuju informisanje i podršku gradevinskom sektoru o svojim proizvodima i uslugama, kao i mogućnost izrade kompletnih rešenja i tehničkih detalja za arhitekte, građevinske kompanije i proizvođače koristeći se najmodernijim kompjuterskim softverom. Takođe, bave se i nadzorom razvoja velikih građevinskih projekata kao i upravljanjem projekata u cilju kvalitetnije primene uputstava i specifikacija ALUMIL proizvoda i planovima rada. Spremni su da čuju predloge novih rešenja aluminijumskih sistema u cilju obogaćivanja asortimana kompanije i zadovoljavanja klijenata.

Posetite Alumil izložbeni salon u ulici Milutina Milankovica 11b na Novom Beogradu i Alumil stručno osoblje ce Vam ponuditi najadekvatnije prozore i vrata za Vaš dom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja