POTRESNO PISMO BAKE: Moja unuka trpi vršnjačko nasilje...da li da pravdu uzmem u svoje ruke?
Foto: Profimedia

užasno

POTRESNO PISMO BAKE: Moja unuka trpi vršnjačko nasilje...da li da pravdu uzmem u svoje ruke?

Društvo -

Nakon pisma dečaka iz Vojvodine, Dragana Janković majka tragično preminulog Alekse, na svom Fejsbuk profilu objavila je još jedno pismo o detetu koje trpi vršnjačko nasilje.

Ovoga puta ona je prenela reči jedne bake čija unuka koja ima 12 godina prolazi torturu svojih vršnjaka. Prenosimo vam pismo u celosti:

“Ne znam ni sama... Al, eto makar da neko čuje... Imam unuku od 12 godina koja je izložena vršnjačkom psihičkom nasilju. Doselili smo se iz Zemuna u malo mesto u Sremu. Nije prihvaćena od strane vršnjaka jer je lišena roditeljskog staranja i živi samnom i dedom. Deca je izbegavaju, zadirkuju, njenu majku nazivaju pogrdnim imenima, a sve to čuju od svojih roditelja. Povlači se u sebe i nema s kim da se druži. Odličan je đak i nastavnici imaju samo reči hvale za nju. Ali, to kao da decu još više podstiče da je odbacuju. Jednom je čak i dobila udarac u glavu zbog čega sam se obratila razrednom. Sa tim detetom je obavljen razgovor i na tome se završilo, ne znam šta da radim, kako da se postavim... Da li da pravdu uzmem u svoje ruke?!“

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV UŽIVO: Stopiran “Beograd na vodi”?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track