PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog kiše i odrona
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog kiše i odrona

Društvo -

Vozačima će danas biti potrebna dodatna opreznost u vožnji, a posebno ukoliko naiđu na područja sa jakim pljuskovima gde ih pored smanjene vidljivosti očekuje opasnost od veće količine vode koja se često sakuplja u kolotrazima, saopštio je AMSS.

Takođe se skreće pažnja na opasnost od odrona. Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.

Nastavljaju se radovi na sanaciji klizišta na državnom putu II A reda broj 178, deonica Divčibare - Sastavci, u naselju Mađer. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati do 30. septembra ukoliko vremenski uslovi to dozvole i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od juče u vremenu od 7 do 18 sati, zbog radova na zameni elastične odbojne ograde u srednjem pojasu, na auto-putu Šid-Beograd na delu državnog puta IA reda br.1, od petlje ,,Beograd" do petlje ,,Sava Centar".

Na deonici gde se izvode radovi za saobraćaj će biti zatvorena brza-preticajna traka dok će se saobraćaj u smeru od Šida ka Beogradu odvijati usporeno srednjom i zaustavnom trakom, saopštio je AMSS.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track