Najnovije vesti

PRETUČEN DOKTOR PETAR SVORCAN: Direktor KBC Zvezdara napadnut na raskrsnici
Foto: Prinscreen

PRETUČEN DOKTOR PETAR SVORCAN: Direktor KBC Zvezdara napadnut na raskrsnici

Društvo

Dr Petar Svorcan, direktor KBC Zvezdara u petak oko dva sata popodne napadnut je na raskrsnici, van kruga bolnice, saopšteno je danas iz te ustanove.

Kako se navodi, v.d. direktora KBC Zvezdara napao je M.D. (25) protiv koga su ova ustanova i sam direktor u nekoliko navrata već podnosili prijave zbog uznemiravanja, verbalne agresije i neovlašćenog slikanja unutar bolnice.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je svojim mobilnim telefonom slikao direktra dok je on bio u kolima, i to tako što je kroz otvoren prozor na kolima proturio ruku u kojoj je držao telefon.

 

Nakon toga došlo je do rasprave i koškanja između Svorcana i M.D. i

 

prilikom napada v.d. direktor prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Kako su saopštili iz bolnice o povredama v.d. direktora postoji i medicinska dokumentacija, a slučaj je prijavljen nadležnim službama, navode u saopštenju.

 

"Povodom ovog događaja preduzete su sve mere u skladu sa zakonom i upoznate sve nadležne institucije. Ustanova i direktor se neće više oglašavati povodom ovog događaja", navodi se u saopštenju KBC Zvezdara.

 

M.D. navodno već mesecima gotovo svakog dana prati dr Petra Svorcana, fotografiše ga i uznemirava pozivima na privatne brojeve telefona.

 

(Kurir.rs/Blic)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo ko je srušio alibi Zorana Marjanovića!

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...