DRUGO IZVLAČENJE 10. MARTA:  Srećnim dobitnicima nagradne igre Uzmi račun i pobedi uručeni ključevi automobila
Foto: Printscreen

PRISTIGLO VIŠE OD 2,6 MILIONA KOVERATA

DRUGO IZVLAČENJE 10. MARTA: Srećnim dobitnicima nagradne igre Uzmi račun i pobedi uručeni ključevi automobila

Društvo -

BEOGRAD - Vlada Srbije saopštila je da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018." biti održana u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.

Gosti izvlačenja će biti glumci Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić i Lena Bogdanović, kao i džez muzičarka Lena Kovačević, koji su, kako se navodi, podržali "Godinu borbe protiv sive ekonomije".

Drugo izvlačenje, za koje je do sada pristiglo čak 2.626.081 koverti biće održano u subotu u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200.000 koverata.

Nagrade za prethodne dobitnike

Srećnim dobitnicima prvog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" danas je u Kragujevcu svečano uručeno 12 automobila marke "fijat 500 L pop star".

Među dobitnicima je i Slađan Arsić iz Pančeva, koji je, kaže, poslao sa suprugom tri koverte, od kojih je jedna bila na njegovo ime i upravo je ta bila dobitna.

Penzionerka Loza Mitov kaže je jako obradovao poklon i da će automobil voziti njen sin, dok je Ana Manasić iz Leskovca rekla da je poslala tri koverte, i da joj je pink koverta donela sreću.

Novi vlasnici fijata 500 L odvezli su svoje automobile u Beleš (Dimitrovgrad), Kljajićevo, Zrenjanin, Beograd, Obrovac, Loznicu, Novi Sad, Grocku, Pančevo i Leskovac. Među ostalim dobitnicima automobila "fijat 500 L pop star" su Mile Momčilović, Dragica Duka, Olgica Stanković, Branko Vujaković, Jovan Živković, Silvia Lukša, Dragana Branković, Živko Radojičić i Radojka Novaković.

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53 metara kvadratna u naselju Braća Jerković - "Padina", 12 automobila "fijat 500 L" i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija" i "Gomeks".

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije, vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre Vlada Republike Srbije, će sve srećne dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika objavljuju se u dnevnom listu Politika kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobijaju uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili su stigle posle 9. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP-a Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track