STEFANOVIĆ URUČIO KLJUČEVE: Policija na beogradskom aerodromu dobila nova patrolna vozila (FOTO)
Foto: MUP

Ministar pohvalio rad pripadnika granične policije

STEFANOVIĆ URUČIO KLJUČEVE: Policija na beogradskom aerodromu dobila nova patrolna vozila (FOTO)

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas ključeve novih patrolnih vozila Stanici granične policije na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

foto: MUP

Navodeći da je ta policijska stanica jedna od najopterećenijih u Srbiji, ministar je ocenio da su se aerodromski policajci "izuzetno dobro snašli u svakodnevnom suočavanju sa različitim faktorima rizika".

foto: MUP

"Oni, u saradnji sa drugim službama bezbednosti, veoma efikasno rešavaju probleme, poput pokušaja ilegalnog prelaska naše granice i pokušaja prelaska sa falsifikovanim dokumentima", rekao je Stefanović a preneo MUP.

foto: MUP

Ministar je pohvalio rad pripadnika granične policije navodeći da su u prethodnim godinama, kada su migratorni pritisci na Srbiju bili izuzetno veliki, pokazali snagu, obučenost i odgovornost.

foto: MUP

"Naš zadatak je da nastavimo da ulažemo u policiju i mi ćemo, kao što smo u prethodnom periodu kupili nova vozila i nove uniforme, nastaviti sa daljim ulaganjem u opremu. Uz znanje, koje policajci poseduju, to je najbolji način da budemo za korak ispred onih koji žele da zloupotrebe naše zakone", kazao je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track