KRAJ DRAME NA KROVU BEOGRADSKOG HOTELA, 4. PUT: Vlasnik Bojan Radovanović štrajkovao glađu i pretio da će skočiti, pa sišao s krova (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Prva

Novo sudsko izvršenje zakazano za danas

KRAJ DRAME NA KROVU BEOGRADSKOG HOTELA, 4. PUT: Vlasnik Bojan Radovanović štrajkovao glađu i pretio da će skočiti, pa sišao s krova (VIDEO)

Društvo -
foto: Prva TV printscreen

BEOGRAD - Bojan Radovanović (49), vlasnik hotela "Prestiž" jutros se, nešto posle 7 časova, četvrti put popeo na krov ovog hotela preteći da će ponovo skočiti jer izvršitelji hoće da ga isele zbog navodnog duga od 300.000 evra.

On je posle četiri sata provedenih na krovu, nešto posle 11 sati, ipak sišao kao i prethodna tri puta poručivši da će nastaviti štrajk glađu.

foto: Prva TV printscreen

Ovog puta on je radikalizovao protest tako što se odlučio na štrajk glađu a na krov hotela je postavio i ogroman plakat na kojem piše "Štajk glađu". On je opet obukao majicu s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ponovio da mu "jedino on može pomoći".

Na licu mesta su i izvršitelji koji danas treba da okončaju ovaj slučaj. Radovanović je okupljenim novinarima rekao da neće sići s krova dok se njegov slučaj ne završi.

Izjavu je i ovog puta dao Radovanovićev advokat Edvin Prelić koji je rekao da na licu mesta nisu nikakvi sudski već javni izvršitelji koji u ovom konkretnom slučaju jedini mogu da daju naredu da se ovaj postupak okonča. Advokat je dodao i da je njegov klijent u veoma teškom stanju i da je rastrzan.

Edvin Prelić
Edvin Prelićfoto: Pink Printscreen

Osim izvršitelja, ispred hotela su i vatrogasna ekipa, koja u okviru svoje opreme ima i vazdušni jastuk, a stigle su i Hitna pomoć i policija. Podsetimo, njegov hotel se nalazi u blizini Hipodroma, u Bulevaru vojvode Mišića broj 24.

(Kurir.rs/Prva TV/Foto: Prva TV printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DRAMA U BEOGRADU: Vlasnik hotela Prestige Bojan Radovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track