Najnovije vesti

Pun kofer SPECIJALNIH PONUDA sa BELVI TRAVELOM: Veliki popusti za letovanje na KRFU! 11 dana, smeštaj i avionski prevoz, za termin putovanja 4. jula, već od 239€!
Foto: Promo

Pun kofer SPECIJALNIH PONUDA sa BELVI TRAVELOM: Veliki popusti za letovanje na KRFU! 11 dana, smeštaj i avionski prevoz, za termin putovanja 4. jula, već od 239€!

Društvo

Agencija Belvi Travel za Vas ovo leto organizuje direktan čarter let do jednog od najlepših grčkih ostrva, Krfa. Za termin putovanja 4. jula, izdvajamo paket aranžmane 11 dana / 10 noćenja, po SPECIJALNOJ PONUDI od 239€. U cenu je uračunat i avionski prevoz.

Krf, ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike, kombinacija kospomopolitskog i tradicionalnog. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru i lepim plažama. Najpoznatija letovališta na Krfu su Dasija i Kasiopi. Dasija je udaljena 12 km od glavnog grada, gradić sa impresivnim hotelima, šumovitim i šljunkovitom, tri kilometra dugačkom plažom, gradskom avenijom sa brojnim restoranima i prodavnicama. Kasiopi je udaljen 35 km od glavnog grada, prestavlja najbolji, najkvalitetniji i najlepši izbor. Mediteranski ribarski gradić, potpuno okrenut turistima, njihovoj udobnosti i zabavi. Gradić okružen prelepim peščanim plažama u stenovitim uvalama.

Izdvajamo za vas pažljivo odabran apartmanski smeštaj na Krfu, po specijalnoj ponudi za paket aranžman od 11 dana / 10 noćenja, sa avionskim prevozom:

foto: Promo

Club/vila KRISTINA A kat., apartmanska vila, skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja sa velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima u sopstvenom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije. Na raspolaganju je 7 studija/apartmana. Vila ima besplatan wi-fi internet i parking.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 12G.

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 329€

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 329€

foto: Promo

Club / vila ALEKSANDRA 1&2&3 B kat., kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa negovanom travom. Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih su udaljene 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružene zelenilom, pružaju mir i odmor iako se nalaze u urbanom delu letovališta. Vile imaju besplatan wi-fi internet.

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - vila Aleksandra 2&3 smeštaj + avion 259€

Vila NELLY A kat. sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona, do koje se prelazi lokalni put, u centru Kasiopija. Vila je udaljena 150 m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 339€

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 319€

Vila SOTIRIS A kat. je prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena 100 m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, kafeterijama od kojih neki rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki uslužni bazen sa delom za decu, koji mogu koristiti gosti vile uz konzumaciju kafe ili pića. Udaljenost od najlepše plaže Bataria je ne više od 300 m, a gradske plaže Kalamionas 200 m.

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 249€

Vila LIMANI A kat.je elegantna vila sa bazenom, smeštena u centru Kasiopija, iznad same obale u blizini turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Najlepša plaža – Bataria, jedna od brojnih u Kasiopiju, udaljena je samo 200 m.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18G.

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 239€

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - smeštaj + avion 299€  

Hotel OASIS 2* Kassiopi e jednostavan i veoma prijatan hotel. Lociran u centru, neposredno do glavnog trga, kao i do turističke luke sa šetalištem, okružen brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć. U centru gradića u glavnoj ulici. Udaljen od gradske plaže Kalamionas 150 m i od najlepše plaže Bataria 250 m.

SPECIJALNA PONUDA: 4. jul - dvokrevetna soba smeštaj ND + avion 289€

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.

Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011 32 23 300

(Promo tekst)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...