SRBIN NA LETU DABLIN - ZADAR PREŽIVEO NEZAPAMĆENU DRAMU: Začuli smo udarac, a onda su nam ispale maske sa kiseonikom! Nastala je panika, više od 30 završilo u bolnici  (FOTO)
Foto: Profimedia

Avion prinudno sleteo u Hamburg

SRBIN NA LETU DABLIN - ZADAR PREŽIVEO NEZAPAMĆENU DRAMU: Začuli smo udarac, a onda su nam ispale maske sa kiseonikom! Nastala je panika, više od 30 završilo u bolnici (FOTO)

Društvo -

Avion Rajanera koji je u petak leteo iz Dablina za Zadar zbog navodno naglog gubitka pritiska morao je prinudno da sleti na aerodrom Frankfurt-Hahn, saopštila je nemačka policija.

Kako navode mediji, više od 30 putnika je prevezeno u bolnicu jer su se žalili na bol u ušima i glavobolje, a među putnicima našao se i Srbin Miomir Todorović, koji je na društvenoj mreži podelio i fotografiju iz aviona.

On je opisao šta se tačno dogodilo u avionu rekavši da je u početku zavladala i panika jer niko od službenih lica u avionu nije objasnio šta se tačno dogodilo.

"Nešto se dogodilo na visini od 11000 metara, začuli smo samo blagi udarac , maske sa kiseonikom su odmah pale i čuli smo samo saopštenje o hitnom spuštanju. Gledao sam na GPS-u na mobilnom kako smo se za manje od minuta spustili za 3000 metara", napisao je Todorović na svom profilu.

On je dodao da su piloti uradili odličan posao i na vreme reagovali. Todorović je napisao da ne zna tačan broj putnika koji su prevezeni u bolnicu, ali da su su mnogi žalili na bol u uvima, čak iz krvarenje.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia, ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track