ODMAH PAKUJTE KOFERE!!! Jer vas već 24. jula, Belvi Travel vodi na Krf, direktnim čarter letom ili autobusom, uz SPECIJALNU PONUDU od 259€!
Foto: Promo

ODMAH PAKUJTE KOFERE!!! Jer vas već 24. jula, Belvi Travel vodi na Krf, direktnim čarter letom ili autobusom, uz SPECIJALNU PONUDU od 259€!

Društvo -

Sa agencijom Belvi Travel ovo leto možete provesti na prelepom Krfu, uz paket aranžman 11 dana/10 noćenja, koji uključuje avionski prevoz, za termin putovanja 24. jula, po SPECIJALNOJ PONUDI od 319€.

foto: Promo

Krf se nalazi u zapadnom delu Grcke i najpoznatije je ostrvo u Jonskom moru. Najstariji ostrvljani, ostrvo i dalje nazivaju starim imenom, Kerkira. To je ime lepe nimfe Kerkire koja je postala zaštitnica Krfa. Glavni grad ostrva je Krf. Krf je poznat po dobrom apartmanskom smeštaju, ali i izuzetnim hotelima. Najpopularnija mesta za odmor su Guvija, Dasija, Ipsos, Barbati, Nisaki i Kasiopi sa kvalitetnim apartmanskim i hotelskim smeštajem. Krf se sa pravom može pohvaliti izuzetnim plažama. Jugozapadna obala Krfa ima velike peščane plaže: Glyfada, Yaliskari, Ag. Giordios, Ag. Stefanos. Istočna obala puna je manjih šljunkovitih plaža u mestima Kasiopi, Nisaki, Barbati, a u mestima Guvia, Ipsos i Dasia su dugačke peščane plaže. Sve plaže su bezbedne za plivanje i sportove na vodi. Na svim plažama nalaze se najrazličitiji restorani i kafei. Sva mesta na Krfu odlikuju se bogatom vegetacijom. Specifičnost Krfa je veliki broj stabala maslina, kojih na Krfu ima oko 4 miliona. Prijatna mediteranska klima i blage zime doprinele su da se Krf sa pravom može nazvati zelenim ostrvom. Mediteranska hrana sa obiljem ribe, testa i domaćeg ulja, kvalitetna domaća vina, kod nas već poznata grčka muzika, doprineće da uživate u svom odmoru i uvek poželite da se ponovo vratite.

foto: Promo

Club/vila KRISTINA A kat., apartmanska vila, skladnog izgleda i arhitektonskog rešenja sa velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima u sopstvenom vrtu, ograđenom i odvojenom od glavne ulice Dasije. Na raspolaganju je 7 studija/apartmana. Vila ima besplatan wi-fi internet i parking.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 12g.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + bus 339€

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + avion 399€

Club / vila ALEKSANDRA 2&3 B kat., kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa negovanom travom. Smeštene su neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih su udaljene 500 m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružene zelenilom, pružaju mir i odmor iako se nalaze u urbanom delu letovališta. Vile imaju besplatan wi-fi internet.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - vila Aleksandra 2&3 smeštaj + bus 259€

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - vila Aleksandra 2&3 smeštaj + avion 319€

foto: Promo

Vila NELLY A kat. sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona, do koje se prelazi lokalni put, u centru Kasiopija. Vila je udaljena 150 m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + bus 339€

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + avion 399€

Vila SOTIRIS A kat. je prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena 100 m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, kafeterijama od kojih neke rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki uslužni bazen sa delom za decu, koji mogu koristiti gosti vile uz konzumaciju kafe ili pića. Udaljenost od najlepše plaže Bataria je ne više od 300 m, a gradske plaže Kalamionas 200 m.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + avion 269€

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + avion 329€

Vila LIMANI A kat. je elegantna vila sa bazenom, smeštena u centru Kasiopija, iznad same obale u blizini turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. Najlepša plaža – Bataria, jedna od brojnih u Kasiopiju, udaljena je samo 200 m.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + avion 269€

SPECIJALNA PONUDA: 24. jul - smeštaj + avion 329€

Specijalne ponude turističke agencije Belvi Travel, možete videti na www.belvi.rs, ponude se odnose na autobuske i avionske aranžmane za najtraženije destinacije ovog leta.

Detaljnije informacije o ponudi možete dobiti pozivom na: 011 32 23 300

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track