TUGA DO NEBA! OVO JE NAJTUŽNIJA PRAZNIČNA SLIKA U SRBIJI Verica poručila mrtvom sinu: Srećna Nova godina, pile majkino! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

strašno

TUGA DO NEBA! OVO JE NAJTUŽNIJA PRAZNIČNA SLIKA U SRBIJI Verica poručila mrtvom sinu: Srećna Nova godina, pile majkino! (FOTO)

Društvo -

Majka preminulog dečaka Ognjena Paunovića (8) iz sela Zagajica kod Vršca objavila je fotografiju zbog koje bi se i najtvrđe srce slomilo.

Na grobu dečaka, koji je najverovatnije umro od sepse, postavljena je novogodišnja jelka, venac i cveće... a majka sklupčana pored groba naslonjena je rukom na krst.

Majka Verica Petrović podelila je ovu fotografiju na Fejsbuk stranici "Pravda za Ognjena" a na fotki je ostavila emotivnu poruku: "Srećna Nova godina, pile majkino" uz emotikone koji plaču i slomljena srca.

Ognjen je preminuo 28. avgusta 2018. godine na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Vršcu od sepse.

Verica je ranije za medije pričala da je dečaka više puta dovodila na kontrolu zbog povraćanja i bolova u stomaku, ali lekari nisu hteli da ga prime u bolnicu. Oni su uvek govorili da se radi o stomačnom virusu, a dete je hospitalizovano kada je već bilo kasno.

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track