BILJO SINE, DAJ MI NEKI ZNAK: Majka Vesna je 3 godine nije videla, poljubila, zagrlila... Prevaranti tražili 40.000 evra da joj vrate ćerku, a pre 3 dana dobila je još jedan glas
Foto: Printscreen Facebook

pomozite majci da sazna gde joj je dete

BILJO SINE, DAJ MI NEKI ZNAK: Majka Vesna je 3 godine nije videla, poljubila, zagrlila... Prevaranti tražili 40.000 evra da joj vrate ćerku, a pre 3 dana dobila je još jedan glas

Društvo -

Sa samo 19 godina, Biljana Đorić je proglašena nestalom. Od 2. decembra 2015. majka Vesna je nije videla, poljubila, zagrlila.

Za ovu hrabru ženu vreme je stalo i jedino što oseća jeste praznina u srcu, tuga i neizreciva bol, toliko jaka da se razbolela i završila u bolnici za praznike.

Veliki broj ljudi saoseća sa njom, ali postoje oni koji pokušavaju da je prevare. Pre oko dva meseca nepoznata osoba joj je tražila 40.000 evra da joj "pronađe" ćerku, a pre tri dana neko joj je rekao da zna gde je Biljana.

Sa lažnog profila, Vesna Đorić, dobila je informaciju da se Biljana nalazi u Dubaiju.

- Javila mi se, meni nepoznata žena, na moj profil na Fejsbuku pre oko dva meseca. Rekla mi je da pozovem drugu ženu koja ima "kontakte" i koja će mi pomoći da nađem ćerku. Pozvala sam je i ona mi je tražila 40.000 evra da bi poslala "čoveka" da vrati Biljanu. Objasnila mi je da novac traži zbog troškova - ispričala mi je Vesna Đorić, Biljanina majka.

Majka, čije je dete nestalo pre malo više od tri godine, ponadala se da će konačno saznati gde joj se nalazi ćerka. Da će ugledati njene oči, čuti njen glas... Odmah je počela da razmišlja kako da sakupi novac.

- Prva misao mi je bila da ću sve da uradim da vidim moju Bilju. Ali, onda sam obavestila inspektora da sam dobila tu informaciju. Rekao mi je da nikako ne dajem novac, jer se radi o prevari - tužnim glasom, u kom sam bol osetila kao da je moja, rekla mi je sagovornica čije je srce iščupano dana kad je Biljana nestala.

Vesni se opet slomilo srce, a praznina u njemu postala je još veća. Opet je izgubila Biljanu.

A, onda je ponovo dobila nadu kad je pre tri dana stigla poruka.

- Opet mi je neka druga nepoznata osoba javila da je videla Biljanu u Kraljevu. Rekla mi je da ona živi sa momkom i dala mi njegovo ime. Odmah sam prijavila policiji. Proverili su tu informaciju i rekli mi da to nije istina - podelila je sa mnom težak momenat Vesna Đorić.

Sutradan se nepoznata osoba opet javila. Kako mi je ispričala Biljanina majka, rekla je da joj je sigurno videla ćerku u Kraljevu. Međutim, Vesna ni danas ne zna gde joj je ćerka.

Svakog praznika Vesnina bol postaje teža, zdravlje je popušta kad za porodičnim stolom ne vidi Biljanu. Ali, ovi praznici su bili naročito bolni, zbog saznanja da njena ćerka, koja se nije javila godinama, živi sa dečkom u Kraljevu.

Pozlilo joj je, završila je u bolnici, a informacija nije bila tačna i ponovo je ostala bez Biljane.

Hrabra majka se svakim danom nada da će ponovo ugledati voljeno lice. Kad zazvoni telefon ili neko pokuca na vrata, pošalje poruku na Fejsbuku, svaki put pomisli da je to Biljana, ali sve ostane na tome...

Biljana Đorić nestala je 2. decembra 2015. godine. Poslednji put je viđena na jednom kiosku u Kraljevu gde je ostavila pasoš, mobilni telefon i zlatno prstenje. Rekla je samo "doći će neko po ovo", i od tad joj se gubi svaki trag.

(Kurir.rs/Telegraf/I. Vlajković/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track