IZREVOLTIRANA DIREKTORKA UDARILA NA KURIR! DANICE, SRAM VAS BILO! Optužila nas za objavljivanje naručenih tekstova o njoj! ČITAJTE U KURIRU
Foto: Velja Lukić, Filip Plavčić

Nisko

IZREVOLTIRANA DIREKTORKA UDARILA NA KURIR! DANICE, SRAM VAS BILO! Optužila nas za objavljivanje naručenih tekstova o njoj! ČITAJTE U KURIRU

Društvo -

Napada bez pokrića: Pisanje Kurira o poslovima dr Grujičić bilo je utemeljeno na činjenicama i dokazima, a s druge strane, kada smo je zvali da komentariše naše informacije, nije se javljala na telefon

Doktorka Danica Grujičić, v. d. direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, pokušava da ućutka Kurir u objavljivanju činjenica o njenom radu.

Ona je bez ikakvog utemeljenja optužila Kurir za objavljivanje plaćenih tekstova u vezi sa njenim radom, što apsolutno nije istina, čime je pokušala da naruši ugled naše redakcije.

Izneli činjenice

Kurir se ni u jednom momentu nije bavio stručnošću prof. dr Grujičić, koja je jedan od najboljih neurohirurga u zemlji, već informacijama o njenom menadžerskom delu posla, tj. optužbama zaposlenih da istovremeno radi na dva radna mesta - kao načelnica Centra za neuroonkologiju KCS i v. d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Takođe, objavili smo da je sklonila dr Zorana Bekića, zbog čega su se bunili roditelji bolesne dece koja se leče kod njega na Institutu za onkologiju, ali i dokument koji je ona potpisala, a u kojem zabranjuje doktorima da pričaju za medije. Iako ta doktorka nije htela da se javi na naše pozive i objasni o čemu je reč, na društvenim mrežama je napisala: „Odluke ne donosim čitajući novine, pa ih zbog plaćenih tekstova u njima neću ni menjati, ako je neko pomislio da će se tako zaštititi.“

Za razliku od nas, koji smo u tekstovima izneli samo činjenice potkovane dokumentima, doktorka Grujičić je izabrala da nas na sraman način napada, i to bez ikakvog dokaza. Od svega što smo objavili: da ima dve rukovodeće pozicije, da na Institutu gde je direktorka provodi svega sat-dva, da je smenila vrhunskog dečjeg onkologa dr Zorana Bekića, da je zabranila svim lekarima da iznose podatke o radu ove ustanove, ona ništa nije demantovala.

Kompletan tekst opširno pročitajte u štampanom izdanju KURIRA.

foto: Kurir

SUTRA POKLON MAGAZINI I KUVARI UZ KURIR: Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Health, National Geographic, Lepa i Srećna, i najrazličitiji kulinarski priručnici!

Sutra će svi čitaoci Kurira imati priliku da uz svoj omiljeni dnevni list izaberu i POKLON - jedan od najpopularnijih svetskih magazina ili kuvar po svom izboru!

Uz svaki primerak dnevne novine Kurir, čekaće vas poklon magazini Cosmopolitan, Elle, Sensa, Men’s Health, National Geographic, Lepa i Srećna, ali i najrazličitije kolekcije kuvara!

foto: Kurir

Kurir.rs/ekipa Kurira Foto: Velja Lukić/Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track