ULEPŠAJMO IM DETINJSTVO ZAJEDNO: Bajka za svako dete
Foto: Promo

Dormeo poziva

ULEPŠAJMO IM DETINJSTVO ZAJEDNO: Bajka za svako dete

Društvo -

Sva deca zaslužuju da žive bajku, ali na žalost nije baš uvek tako. Zajedno možemo to makar malo da promenimo. Dormeo vas zato poziva da do kraja septembra donesete dečije knjige u naše prodavnice širom Srbije, a mi ćemo ih proslediti svratištima, prihvatilištima, sigurnim kućama i sličnim ustanovama za brigu o deci i žrtvama nasilja u vašem gradu i njegovoj okolini.

Setite se…

Sigurno ste i vi imali knjige omiljenih priča, bajki ili dečijih pesama, koje su vam obeležile detinjstvo... Sećate se kako ste ih voleli, znali delove napamet i zamišljali sebe kao glavnog junaka? Koliko puta ste se u životu samo setili baš tog junaka ili nekih događaja iz svojih najdražih priča ili pesmica?

Knjige za maštanje

U svim, pa i nesrećnim okolnostima detinjstva u nefunkcionalnoj porodici ili na ulici… Svako dete samo želi da bude dete. Pokloniti mu knjigu je jednostavan i simboličan gest, kojim ćemo zajedno pomoći da bar delić nečijeg detinjstva bude obojen nijansama mašte i živopisnim bojama umetnosti koje svako dete zaslužuje.

Inspiracija za lepše sutra

Možda baš Vaša knjiga postane inspiracija za neke buduće male prinčeve, hrabre krojače, princeze na zrnu graška, Zlatokose, Petar Panove, Robin Hudove, Hobite… a možda i buduće pisce.

Potrebno je tako malo da nekome ulepšamo život i zato odaberite jednu ili više dečijih knjiga i donesite ih u Top Shop ili Dormeo prodavnicu koja vam je najbliža. Dođite i do kraja septembra ostavite ovaj prelep poklon i zalog za srećniju budućnost naše dece.

Čekamo vas na preko 40 lokacija u 21 gradu širom Srbije.

Ne zaboravite – Vaša knjiga može biti nečiji ceo svet!

Pomozimo da sva deca žive bajku i bajkom oboje život.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track