Najnovije vesti

DUŠA MALA, DOBIO I IME! POGLEDAJTE KAKO JE PRESLADAK I EVO KAKO SE ZOVE: Đorđević posetio porodicu u koju je smeštena beba iz kontejnera u Žarkovu!  (VIDEO)
Foto: Ministarstvo za rad i socijalna pitanja

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

DUŠA MALA, DOBIO I IME! POGLEDAJTE KAKO JE PRESLADAK I EVO KAKO SE ZOVE: Đorđević posetio porodicu u koju je smeštena beba iz kontejnera u Žarkovu! (VIDEO)

Društvo

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, danas je posetio hraniteljsku porodicu koja brine o bebi, koja je dobila ime Stefan, a pre dva meseca bila je ostavljena odmah po rođenju u plastičnoj kesi u kontejneru u beogradskom naselju Žarkovo.

Đorđević je posetu realizovao kako bi se uverio da beba odrasta u dobrim uslovima, ali i da bi ispunio obećanje koje je dao devojčici koja takođe odrasta u ovoj hraniteljskoj porodici, prilikom prethodne posete.

1 / 4 Foto: Ministarstvo za rad i socijalna pitanja

Ministar Đorđević istakao je da ova hraniteljska porodica brine na najbolji način o deci i da su uslovi u kojima ona odrastaju na veoma visokom nivou, saopštilo je resorno ministarstvo.

"Ova hraniteljska porodica zaista pruža svu moguću pažnju i negu i Stefanu i maloletnoj devojčici i veoma sam zadovoljan uslovima u kojima odrastaju. Beba Stefan je veoma napredovao, s obzirom na prethodni put kada smo ga videli, a to je dokaz da se o njemu brine na adekvatan način", rekao je Đorđević.

Devojčica, koja odrasta u ovoj hraniteljskoj porodici, ministru je prilikom prethodne posete rekla koju bi igračku najviše želela da dobije, te joj je on ovom prilikom tu želju i ispunio.

Đorđević je istakao da će resorno ministarstvo uvek brinuti o svakom detetu, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, jer su deca budućnost naše zemlje i zaslužuju bezbrižno i srećno detinjstvo.

"Apelujemo još jednom na sve roditelje koji imaju decu, a na žalost ne mogu da brinu o njima, da je država tu za njih, da pruži adekvatnu pomoć ili savet, i da, ako imaju probleme, da nam se obrate", poručio je ministar.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...