STRAVIČAN SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA POTRESA BELU CRKVU! UŽASNO: Četvrtaci drugu GURALI OLOVKU U ANUS!
Foto: Shutterstock

iMA LI KRAJA OVOM LUDILU?!

STRAVIČAN SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA POTRESA BELU CRKVU! UŽASNO: Četvrtaci drugu GURALI OLOVKU U ANUS!

Društvo -

Strašno: Grupa učenika četvrtog razreda OŠ „Dositej Obradović“ seksualno je maltretirala svog desetogodišnjeg druga

Stravičan slučaj vršnjačkog i seksualnog nasilja potresa Belu Crkvu. Naime, nekoliko učenika četvrtog razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ seksualno je zlostavljalo svog vršnjaka starog deset godina i guralo mu olovku u anus!

Roditelji nekoliko četvrtaka izneli su ove tvrdnje za portal Pančevo siti i javili im za ovaj stravičan slučaj zlostavljanja maloletnika (ime i prezime poznati redakciji) koji se dogodio pre deset dana.

- Nesrećnog dečaka su u pauzi nastave drugovi skinuli golog. Položili ga na sto. Ubadali su ga pisaljkama po telu i gurali mu olovku u anus - ispričali su uplašeni roditelji za ovaj portal.

Kako tvrde, učenik koji je komandovao iživljavanjem naredio je potom dečaku da se okrene licem prema zidu i tražio od drugog đaka da ga pipa. Ovaj portal navodi i da su im roditelji devojčice, koja pohađa isti razred kao i akteri događaja, rekli da su kod ćerke primetili čudno ponašanje.

foto: Printskrin/Facebook

Čudno ponašanje

- Na nagovaranje majke da kaže šta je tišti, ona je odgovorila da ne sme da kaže, jer je učiteljica rekla da je to „tajna“ i da će dečak, inspirator nasilja, biti kažnjen jedinicom iz vladanja. Navodno, prema njegovim uputstvima, pet-šest dečaka je opkolilo vršnjaka. Skinuli su mu pantalone i gaće i počeli sa iživljavanjem - piše Pančevo siti.

S druge strane, direktor škole Andrijano Juga tvrdi da su navodi koji su se pojavili neistiniti, ali da je došlo do neprimerenog ponašanja određenog broja učenika iz jednog odeljenja četvrtog razreda.

- Kao što su deca izjavila u prisustvu roditelja, u igri, u kojoj je jedan dečak glumio šefa, drugi telohranitelja, treći advokata, a četvrti lopova, pretresali su se i tom prilikom, na trenutak, jednom dečaku je spao donji deo trenerke, a s njom i donji veš. Dečak se odmah obukao i tom prilikom su se svi učenici iz razreda, uključujući i aktere događaja, smejali - kaže Juga.

foto: Printscreen

On je dodao da je učiteljica odmah obavestila pedagoga i njega, kao i da su preduzete sve mere:

Disciplinski postupak

- Izrečene su vaspitno-disciplinske mere učenicima. Određen im je društveno koristan rad i izrađen plan pojačanog vaspitnog rada. Policija je izvršila uvid u kompletnu dokumentaciju postupka koji je škola preduzela, ista je predata tužiocu, gde je tužilac konstatovao da nema elemenata za pokretanje krivičnog postupka.

Protest ispred škole

PROTEST ZBOG NASILJA Jedan od lokalnih portala objavio je da je juče zbog ovog slučaja vršnjačkog nasilja održan protest građana ispred pomenute obrazovne ustanove. Portal Belocrkvanske novosti objavio je da su srednjoškolci prekinuli nastavu u znak protesta zbog ovog slučaja nasilja. Navodi se da su se srednjoškolci pridružili protestu roditelja i građana.

Kurir.rs/ Mina Branković Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja