HOROR U BELOJ CRKVI! ČETVRTACI DRUGU GURALI OLOVKU U ANUS: Otac i majka zlostavljanog dečaka u strahu?
Foto: Google Street View

HOROR U BELOJ CRKVI! ČETVRTACI DRUGU GURALI OLOVKU U ANUS: Otac i majka zlostavljanog dečaka u strahu?

Društvo -

U slučaju đaka OŠ „Dositej Obradović“, koga su vršnjaci navodno skinuli golog i gurali mu olovku u anus vlada zavera ćutanja

Roditelji desetogodišnjaka iz Bele Crkve, kog je grupa učenika četvrtog razreda osnovne škole „Dositej Obradović“ seksualno maltretirala gurajući mu olovku u anus, ne žele više uopšte da pričaju o ovom incidentu jer su navodno u strahu od roditelja nasilne dece, koji važe za uticajne ljude u njihovom mestu.

- Sve se desilo 15. novembra, kada su nesrećnog dečaka u pauzi nastave drugovi skinuli golog. Položili su ga na sto. Ubadali su ga pisaljkama po telu i gurali mu olovku u anus. Učenik koji je komandovao iživljavanjem naredio je potom dečaku da se okrene licem prema zidu i tražio od drugog đaka da ga pipa - preneo je Kurir reči roditelja nekoliko četvrtaka ove škole za portal Pančevo siti.

Ovaj portal navodi i da su im roditelji devojčice, koja pohađa isti razred kao i akteri događaja, rekli da su kod ćerke primetili čudno ponašanje, pa da im je zatim sve ispričala. - Roditelji žrtve nasilja su bili očajni kad su čuli šta se desilo i prvo su hteli sve da iznesu u medije. Međutim, kada se zbog toga naglo podigla prašina u Beloj Crkvi, odjednom su zaćutali i promenili priču. Pretpostavlja se da je to zbog toga što su roditelji četvrtaka koji su maltretirali njihovog sina veoma uticajni ljudi, a ovo je malo mesto. U školi su u startu hteli da zataškaju ovaj incident i direktor je tvrdio da je sve bila igra, iako je izrekao vaspitno-disciplinske mere tim učenicima. Sada se svi drže priče da je sve bilo maltene iz šale - kaže izvor Kurira iz Bele Crkve.

Direktor škole Andriano Juga izjavio je za Kurir da su navodi koji su se pojavili neistiniti, ali da je došlo do neprimerenog ponašanja određenog broja učenika.

Kurir.rs/ J. R. - J. P. Foto: Google Street View

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track