NIŠLIJE U STRAHU, ĆERKE NIKUD NE PUŠTAJU SAME: Sve čime policija raspolaže, stavljeno je u potragu za malom Monikom!
Foto: Facebook Printscreen

Policija na nogama, pretražuje sve! termo-kamerama i helikopterom

NIŠLIJE U STRAHU, ĆERKE NIKUD NE PUŠTAJU SAME: Sve čime policija raspolaže, stavljeno je u potragu za malom Monikom!

Društvo -

NIŠ - Nestanak dvanaestogodišnje Monike Karimanović iz Suvog Dola kod Niša, digao je na noge nišku policiju.

Na desetine vozila policije, nekoliko kombija, još toliko vozila Žandarmerije i nekoliko desetina policijaca i pripadnika Žandarmerije pretražuje okolinu.

Dobro je pogledajte, možda ste nešto videli! Ako jeste, javite policiji!

foto: Facebook Printscreen

Devojčica, koju porodica opisuje kao tihu i povučenu, dana kada je nestala na sebi je imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Visoka je oko 170 cm, crne kose i tamnih očiju.

Lepa kao lutka: Nestala Monika (12)
Lepa kao lutka: Nestala Monika (12)foto: Printscreen/Facebook

Naime, devojčica je krenula u školu u 7.25 i prošla pored hotela gde je snimljena nadzornom kamerom a već u 7.28 je nestala bez traga.

Nišlije su uznemirene i ćerke nikud ne puštaju same.

- Ja imam dve ćerke, čekam ih kad dolaze iz grada kod autobusa. Vidim i komšije su preplašene, rade to isto - kaže jedan od žitelja okoline Niša.

foto: Printscreen Youtube

MUP: Ne širiti neproverene informacije o nestaloj devojčici

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije apelovalo je da se ne šire neproverene i nezvanične informacije o nestaloj dvanaestogodišnjoj Moniki Karimanović iz Suvog Dola kod Niša.

MUP je saopštio da intenzivno traga za Monikom Karimanović od momenta prijave nestanka i da su na terenu angažovani svi raspoloživi resursi MUP-a.

U potrazi se, kako navode, koriste termovizijske kamere, policijski službenici pretražuju teren, a uključeni su i pripadnici Žandarmerije i Helikopterske jedinice.

"Imajući u vidu da su se na društvenim mrežama i pojedinim medijima pojavile neproverene i nezvanične informacije, Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve da iste ne objavljuju, kako ne bi ugrozili potragu i život devojčice", saopštio je MUP.

Apel očajne majke, čitav Niš na nogama u potrazi za malenom

Sve što policija ima, na terenu je i u potrazi

Potraga za 12-godišnjakinjom iz Suvog Dola koja je nestala pre 5 dana se intenzivira, kažu u niškoj policiji. Policajaci, vatrogasci i žandarmerija pretražuju okolinu Niša i uz pomoć temovizijskih kamera.

Iz policije saopštavaju da su od momenta prijave nestanka devojčice na terenu angažovani svi raspoloživi resursu MUP. U potrazi se koriste termovizijske kamere, policijski službenici pretražuju teren, a uključeni su i pripadnici Žandarmerije i Helikopterske jedinice - kažu u MUP.

U medijima se i dalje pojavljuju izjave očajne porodice uz apel da svako ko ima nove informacije javi policiji na broj telefona 018/522-982. Porodica moli i ljude da ne zovu zbog lažnih dojava koje su, kažu, ovih dana bile česte, podsećaju Južne vesti.

Podsetimo, devojčica je u petak, 20. decembra ujutru, krenula u školu, poslednji put viđena je na snimku jedne sigurnosne kamere u naselju Brzi Brod, ali od tada joj se gubi svaki trag.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track