SVI KANALI KOD SVIH OPERATERA! Supernova: Dobra ideja, korisnici su na dobitku
Foto: Shutterstock

INICIJATIVA KURIRA

SVI KANALI KOD SVIH OPERATERA! Supernova: Dobra ideja, korisnici su na dobitku

Društvo -

Ova inicijativa naišla je na veliku podršku javnosti, a u anketi na našem portalu čak 94 odsto čitalaca se saglasilo sa predlogom

Kurir je prošle nedelje pokrenuo inicijativu da svi kablovski operateri u ponudi imaju sve kanale, a da se potom na tržištu za nove korisnike bore cenom, pokrivenošću, paketima...

Ova inicijativa naišla je na veliku podršku javnosti, a u anketi na našem portalu čak 94 odsto čitalaca se saglasilo sa predlogom.

Podršku je dao i direktor Telekoma Srbije Predrag Ćulibrk, a juče se, odgovorom za Kurir, oglasila i Supernova.

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

- Saglasni smo sa takvom inicijativom, od koje bi najviše koristi imali korisnici, dok bi kablovski operateri bili stavljeni pred novi izazov - da se na fer način i isključivo kvalitetom svojih usluga bore za nove korisnike. Mi smo spremni na takvu utakmicu, što smo i pokazali i na početku ove godine tako što smo obogatili našu ponudu novim kanalima, novim paketima i brojnim pogodnostima - navode iz Supernove.

Junajted medija je dobila pitanja ovim povodom, ali nije odgovorila.

Aleksandar Gajović

NEKA DAJU DOKAZE

foto: Beta/Milan Obradović

Državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja zadužen za medije Aleksandar Gajović kaže za Kurir da su lažne vesti veoma opasne.

- N1 i navijači N1 prave veliku grešku jer preskaču stepenike tvrdeći da je N1 u pravu. Imam puno poverenje u državne institucije i svoj stav ću formirati kada čujem šta Ratel na sve kaže. Ne znam da li N1 širi lažnu vest, ali znam da ne nude nijedan dokaz da su u pravu. Telekom je, s druge strane, pružio dokaze. Neka to uradi i Junajted medija.

Kurir.rs/ ekipa Kurir. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track