Najnovije vesti

BEOGRADSKA PROSTITUTKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Mirela otkrila šta joj je tražio SRPSKI TAJKUN, a ona ipak odbila
Foto: Profimedia

bez dlake na jeziku

BEOGRADSKA PROSTITUTKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Mirela otkrila šta joj je tražio SRPSKI TAJKUN, a ona ipak odbila

Društvo

Većina devojaka na svetu koje se bave najstarijim zanatom ima gotovo istu priču kako i zašto su počele da prodaju telo.

Mirela P. (26), bez dlake na jeziku otkrila je detalje svog posla, kao i da su sada u trendu "domino dame" i da je mušterija od nje zahtevala da ga davi dok ne izgubi svest!

Naizgled je sramežljiva devojka, diskretno našminkana, kestenjaste kose i zanosnih oblina, koje pokušava da sakrije. Kad progovori, vidi se da je obrazovana, kao i da ima južnjački akcenat. Ispričala je da su joj klijenti biznismeni, bankari, privrednici, vlasnici jakih firmi, ali dešava se i da bude i neko ko je iz sveta sporta - uglavnom fudbaleri. Njene usluge traže oženjeni, razvedeni, samci.

- Odluka da se bavim ovim poslom nije došla odmah. U ovaj posao uvela me je moja tadašnja cimerka. Zajedno smo studirale, ali znala sam da se ona bavi ovim poslom. Dok sam studirala, radila sam u parfimeriji i u butiku, ali plata je bila mala. Često je kasnila, trebalo je platiti kiriju, račune, ispite, a na pomoć roditelja u unutrašnjosti nisam mogla stalno da se oslonim jer su slabo zarađivali. Kako je plata dosta kasnila, upitala sam šefa kada ću je dobiti, na šta se on nasmejao i rekao da mogu da zaradim i mali bonus ukoliko budem dobra prema njemu. Odbila sam ga i taj razgovor prepričala cimerki, na šta mi je ona rekla da se sve vrti oko seksa. Mi imamo nešto što je muškarcima potrebno - u dahu se priseća Mirela i dodaje:

foto: Profimedia

- Nismo puno pričale o tome, ali me je jednog dana upitala da li bih išla sa njom. U pitanju su bili njeni stalni klijenti. Nisam odmah pristala, ali kako mi je bio potreban novac, pomislila sam: „Šta me briga, idem jedno veče, zaradiću 500 evra.“ Otišli smo i moram da kažem da je to prvo iskustvo bilo dobro. Momci su bili nekoliko godina stariji od nas, bili su zgodni, fudbaleri s puno para. Sutradan sam ceo dan razmišljala o tome, međutim, odlučila sam da se time neću baviti jer sam u tom periodu bila u ozbiljnoj vezi. Naravno, kada je novac otišao na kiriju i račune, a plata u parfimeriji gde sam radila i dalje kasnila, pitala sam cimerku da me ponovo povede na neki posao. Tako je krenulo i tako još traje - otkriva Mirela dok mirno ispija kafu.

Ona prepričava i bizaran zahtev jednog klijenta.

- Imala sam, recimo, situaciju da je jedan biznismen voleo da dominiram nad njim. Tražio je da ga davim jednom posebnom ogrlicom, ali tražio je da ga davim dok ne izgubi svest. Odbila sam to - kaže Mirela.

Ona navodi da je pokušavala da se bavi pristojnim poslom, ali da nije imala sreće.

- Pokušavala sam da radim druge poslove, ali nije išlo. Po završetku studija želela sam da nađem posao u struci i izađem iz ovog posla. Međutim, traženje posla u struci bilo je ravno traženju izgubljenog blaga, a od nečega je trebalo da se živi, u tom periodu i otac mi je preminuo, a on je privređivao i zarađivao kod kuće - otvara dušu Mirela sa setom u očima zagledana u daljinu.

(Kurir.rs/ Alo, E. Sadiku/ FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...