Najnovije vesti

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA, A SAMO JEDAN ZAINTERESOVAN ZA ZAKUP: Pusto ostrvo usred Srbije za 620 evra!
Foto: Printscreen Google Maps

Zanimljivo

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA, A SAMO JEDAN ZAINTERESOVAN ZA ZAKUP: Pusto ostrvo usred Srbije za 620 evra!

Društvo

Najpovoljniju ponudu dao je „Elektro as“ iz Bele Crkve, kojem je ostrvo dato u zakup za 220.000 dinara po sezoni

Odlazak na pusto ostrvo san je mnogih građana Srbije koji maštaju o svom parčetu raja, a malo njih zna da jedno takvo postoji u Srbiji i da je za samo 620 evra mesečno moglo da bude njihovo tokom letnje sezone.

Ovo ostrvo nalazi se na Vračevgajskom jezeru u Beloj Crkvi, a JP „Belocrkvanska jezera“ je raspisalo javni oglas za zakup te prelepe i divlje lokacije.

Najpovoljniju ponudu dao je „Elektro as“ iz Bele Crkve, kojem je ostrvo dato u zakup za 220.000 dinara po sezoni. Sava Stefanov, direktor JP „Belocrkvanska jezera“, objašnjava da će zakupac imati pravo da koristi ostrvo samo tokom turističke sezone, od juna do kraja avgusta, što znači da će „Elektro as“ za tri meseca uživanja u njegovim čarima platiti oko 1.865 evra.

- Površina samog ostrva je 25 ari, a ostrvo je dato u zakup zbog poboljšanja turističke ponude, na zahtev korisnika auto-kampa i ostalih turista i meštana Bele Crkve koji su korisnici plaža na jezerima - objašnjava Stefanov i dodaje da je bio iznenađen što se javio samo jedan ponuđač.

- Ugovor o zakupu podrazumeva uplatu zakupnine za period od pet sezona uz priložene blanko solo menice, a prema našoj računici, za otvaranje i opremanje ugostiteljskog objekta potrebno je još četiri do pet miliona dinara, što je novac koji JP „Belocrkvanska jezera“ ne može da izdvoji kako bi sam radio taj posao - kaže Stefanov.

Inače, zanimljivo je da je osnovna delatnost firme „Elektro as“ prodaja elektromaterijala i LED rasvete.

Kurir.rs/ R. K. Foto: Printscreen Google Maps

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja