Najnovije vesti

VANREDNO STANJE: Volonteri NIS-a uz najstarije sugrađane
Foto: Promo

VANREDNO STANJE: Volonteri NIS-a uz najstarije sugrađane

Društvo

Članovi Kluba volontera NIS-a su i u uslovima vanrednog stanja zbog proglašenja epidemije koronavirusa u Srbiji, pokazali spremnost da pomognu i stave se na raspolaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Veliki broj zaposlenih NIS-a odlučio je da pruži pomoć i podršku, pre svega starijim licima, koja u uslovima epidemije predstavljaju najugroženiju kategoriju stanovništva. Veliki broj volontera svakodnevno pomaže svojim starijim sugrađanima, kupujući i noseći im namirnice.

foto: Promo

NIS volonteri su takođe uključeni i u čišćenje površina od koronavirusa, pružaju podršku na terenu i razmenjuju informacije kojima se krug solidarnosti dalje širi.

Svesni činjenice da je dovoljan mali gest ili samo jedna poruka da nas ohrabri i pokrene, NIS-ovi zaposleni nastavljaju da šire duh zajedništva i empatije i pokazuju humanost na delu.

Kao društveno-odgovorna kompanija, okrenuta brizi o zajednici u kojoj živimo i stvaramo, NIS koristi priliku da pozove sve članove našeg društva na solidarnost i poštovanje svih mera i preporuka donetih od strane nadležnih državnih organa.

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...