MERIDIAN NASTAVIO AKCIJU POMOĆI PENZIONERIMA: Volonteri kompanije podelili pakete pomoći najstarijim sugrađanima
Foto: Promo

MERIDIAN NASTAVIO AKCIJU POMOĆI PENZIONERIMA: Volonteri kompanije podelili pakete pomoći najstarijim sugrađanima

Društvo -

Desetine volontera kompanije Meridian podelili pakete pomoći našim najstarijim sugrađanima, pored višemilionske pomoći Srbiji i zemljama u regionu

Kompanija Meridian Tech i više desetina naših zapooslenih kao volonteri u nastavku akcije podele paketa, su obišli penzionere i podelili pakete pomoći u više opština i gradova širom Srbije.

Podeljeno je više stotina paketa penzionerima i u narednim danima nastavljamo akciju još odlučnije jer želimo da pomognemo naše bake i deke koji su gradili ovu zemlju i koji se zbog ove pandemije sada nalaze u izolaciji.

Pomoć je došla u pravom momentu za naše najstarije sugrađane i veliko hvala desetinama volontera kompanije Meridian koji su direktno sa nama zajedno podelili veliki broj paketa penzionerima.”rekla je Maja Kolev iz Crvenog krsta.

foto: Promo

Meridianbet je u kriznim vremenima uvek bio uz svoje sugrađane. Nastavićemo da pomažemo i u budućnosti naše penzionere, jer želimo da znaju da ćemo uvek biti tu uz njih kada je najteže.

Meridianbet kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, je odlučila da sa više desetina svojih zaposlenih kao dobrovoljcima, zajedno podeli pakete pomoći svima onima kojima je sada to najpotrebnije.

Ovu akciju ćemo nastaviti još odlučnije u budućnosti, kako bismo došli do svakog našeg građanina kome je ova pomoć neophodna.

Meridian je i proteklom periodu donirao veliki broj košarkaških terena za decu,pružio podršku kampanjama protiv nasilja i sigurnim kućama. Meridian je bio donator i Instituta za majku i dete i obezbedivši infuzione pumpe za bebe, a pomoć je obezbneđena i Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović”, bolnici u Nišu kao i Društvu za mentalno nedovoljno razvijena lica (MNRL) Pirot, Centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice i drugim organizacijama i ugroženim društvenim grupama.

Meridian uvek uz svoj narod kada je najpotrebnije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track