ZA NJIH NEMA NI ODMORA, NI PREDAHA Vulin: Hvala ruskim prijateljima na velikoj pomoći
Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

zahvalnost pripadnicima Oružanih snaga Rusije

ZA NJIH NEMA NI ODMORA, NI PREDAHA Vulin: Hvala ruskim prijateljima na velikoj pomoći

Društvo -

NIŠ - Ministar odbrane Aleksandar Vulin zahvalio je danas pripadnicima Oružanih snaga Ruske Federacije, koji su angažovani na dezinfikovanju Vojne bolnice Niš, zbog velike pomoći našoj zemlji u borbi sa kovid virusom.

"Želim da zahvalim predstavnicima Oružanih snaga Ruske Federacije i generalu Černišovu na velikom radu njihovih ljudi, koji su izuzetno vredni i ne dopuštaju mogućnost da nešto ne bude urađeno. Za njih nema ni dana odmora, niti predaha, oni su tu da nam pomognu i daju sve od sebe", istakao je ministar Vulin tokom današnjeg obilaska pripadnika Oružanih snaga Ruske Federacije angažovanih na dezinfikovanju Vojne bolnice Niš, a saopštilo Ministarstvo odbrane.

foto: Ministarstvo odbrane Srbije

On je dodao da su pripadnici ruskih oružanih snaga juče dezinfikovali 13 različitih objekata u našoj zemlji, a danas u potpunosti i Vojnu bolnicu Niš, čime su je učinili zdravom i pripremili je za dolazak pacijenata.

"Velika je pomoć iz Ruske Federacije, hvala im na tome, a posebno im zahvaljujem što sa toliko upornosti vode računa da ništa ne ostane nedezinfikovano", rekao je ministar odbrane.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja