JA SAM DOSADNA OSOBA: Darija Kisić Tepavčević progovorila o političkim ambicijama i da li će biti ministarka!
Foto: printscreen

gostovanje

JA SAM DOSADNA OSOBA: Darija Kisić Tepavčević progovorila o političkim ambicijama i da li će biti ministarka!

Društvo -

Govoreći na TV Pinku, doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovarala je i na pitanje o potencijalnim političkim ambicijama.

Na pitanje novinarke u emisiji "Hit tvit" o glasinama da se njeno ime pominje kao potencijalne ministarke zdravlja u novoj Vladi, doktorka Kisić je rekla. - To zanima medije, ali ja sam dosadna osoba, pa pokušavaju razne stvari da izvuku. Meni je najsmešnije bilo da sam učestvovala na Olimpijadi u Sarajevu, a to je bilo kada sam imala 8 godina. - rekla je doktorka.

Na direktno pitanje da li bi prihvatila ministarsku fotelju, Kisić je rekla: - Niti sam razmišljala niti me neko pitao da li bih bila ministar zdravlja u vladi - zaključila je doktorka. Kisić - Tepavčević je kaže da je sada mnogo bezbednije da izlazimo napolje. "Kada se krećemo u otvorenom prostoru nije potrebna maska, posebno ako idemo sa članovima porodice u šetnju", kaže Kisić i dodaje da je sve na ličnoj odgovornosti, te da kafići, koliko god da su nam nedostajali nisu neophodno.

foto: printscreen

Kisić je navela da se lično nije osvrtala ni pohvale, ali ni na komentare koji su se odnosile na njen izgleda.

Doktorka Kisić je rekla da je profesor Branislav Nestorović vrstan slučaj u svojoj oblasti ali ističe da nije epidemiolog i dodaje da joj je više puta zadavao glavobolju svojim izjavama.

"Nikada struka nije stajala iza izjave da se radi o najsmešnijem virusu. Ja sam i pre toga i posle toga pričala epidemiološkim rečnikom, ali to se nije toliko čulo u javnosti kao ono što on govori. On bi bio odličan ministar za optimizam", rekla je dr Kisić.

Ona je rekla da je njegova izjava da izađemo i da se zarazimo ne može da se prihvati.

"Ni jedan epidemiolog nikada nije imao drugačije mišljenje. Čak se i on uvek slagao sa odlukama Kriznog štaba", rekla je Kisić, dodavši da ne možemo sebe svesno da dovedemo u rizik posebno kada znamo da može doći do smrtnog ishoda.

(Kurir.rs/Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track