Najnovije vesti

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA: Evo na kojim deonicama auto-puteva je neophodan oprez
Foto: Profimedia

ZBOG SANACIJA KOLOVOZA

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG RADOVA: Evo na kojim deonicama auto-puteva je neophodan oprez

Društvo

Na auto-putu Subotica - Novi Sad u smeru smer ka Novom Sadu, a u blizini petlje Feketić od 15. maja do 15. avgusta izvode se radovi na sanaciji kolovoza, zbog čega će saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu biti preusmeren u preticajnu traku.

Isključenje sa auto-puta na petlju Feketić je moguće iz pravca Subotice zaustavnom saobraćajnom trakom koja je ostala otvorena za saobraćaj.

U blizini petlje Ražanj u smeru ka Nišu do 15. juna izvode se radovi na sanaciji kolovoza, a u zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka u smeru Beograd - Niš, dok se saobraćaj odvija zaustavnom trakom.

Na deonici Pazarište - Tutin, na mostu na Sebečevskoj reci obustavljen je saobraćaja zbog radova do 1. novembra i odvijaće se dvosmerno u zoni radova preko privremene devijacije i uz ograničenje brzine od 20 km/h u pravcu Tutina i 10 km/h u pravcu Pazarišta.

Na mostu preko Tamiša kod Orlovata na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju.

Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin - Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat i dalje prema Zrenjaninu upućuju se na državni Farkaždin - Perlez.

Na autoputu Lajkovac - Surčin od 8. do 12. juna izvode se radovi na zameni oštećene elastične odbojne ograde i to u oba smera. Radovi se izvode u zaustavnoj saobraćajnoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova na graničnom prelazu Horgoš na izlazu u zemlju teretna vozila čekaju 60 minuta, a na Kelebiji na izlazu iz zemlje 120 minuta.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...