Na Horgošu čekanje 2 sata, za vikend veća gužva

Saobraćaj

Na Horgošu čekanje 2 sata, za vikend veća gužva

Društvo -
Za danas se predviđa pojačan saobraćaj na glavnim putevima Srbije jer tokom vikenda predstoji najveća letošnja smena turista

BEOGRAD - Operativni centar Auto-moto saveza Srbije za danas predviđa pojačan saobraćaj na glavnim putevima Srbije jer tokom vikenda predstoji najveća letošnja smena turista.

Na graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 30 minuta, osim na prelazu "Horgoš" gde se u oba smera čeka oko 180 minuta. Nastavljaju se radovi na deonici auto-puta E-75 kroz Beograd i kod naplatne rampe "Bubanj potok", zbog čega na tim deonicama vozila idu jednm polovinom puta, dvosmerno. Iz tog razloga se tranzitni saobraćaj iz smera Niša ka obilaznici oko Beograda usmerava na petlji Mali Požarevac ka Avalskom putu.

Na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad u toku je rehabilitacija polovine mosta preko Dunava kod Beške, a saobraćaj se obavlja dvosmerno. Takođe na autoputu E-75, deonica Beograd-Niš, kod Ražnja, zbog radova se saobraćaj obavlja dvosmerno.

Zbog radova na magistralnom putu Paraćin-Zaječar, vozila na delu između Paraćina i Straže prolaze naizmenično. Na magistralnom putu M-22, na obilaznici oko Gornjeg Milanovca, vozila prolaze naizmenično.

Zbog radova na deonici puta M-25 Merdare -Prokuplje-Niš, saobraćaj je obustavljen i vozila idu lokalnim putem. Na magistralnom putu M-7.1 Zrenjanin-Vršac, na deonici Boka-Konak, zbog radova vozila prolaze naizmenično. Zbog radova na magistralnom putu M-19 kod Termoelektrane "Nikola Tesla B" do čvora Debrc, saobraćaj se usmerava na regionalne puteve.

Na gradskoj deonici puta M-19 u Šapcu se obavljaju radovi, a saobraćaj je usmeren na lokalne puteve. Zbog klizišta na državnom putu I reda, deonica Prijepolje-Brodarevo, u mestu Gračanica vozila prolaze naizmenično. Zbog radova na magistralnom putu M-8 Novi Pazar-Sjenica, na izlazu ka Sjenici, saobraćaj je usporen. Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana saobraćaj se obavlja obilaznicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track