DOPI*DELO MI! OVO JE POSTALO LUDILO: Dr Nestorović se oglasio prvi put posle više od 2 nedelje! Evo gde je i šta radi
Foto: Nemanja Nikolić

NAŠLI GA U OBRENOVCU

DOPI*DELO MI! OVO JE POSTALO LUDILO: Dr Nestorović se oglasio prvi put posle više od 2 nedelje! Evo gde je i šta radi

Društvo -

Tu sam, u Obrenovcu, malo se odmaram, a po podne radim. Dopi*delo ovo sve, već je postalo ludilo.

Ovo su prve reči prof. dr Branimira Nestorovića od 5. jula i gostovanja na televiziji, posle kog kao da je u zemlju propao i zabrinuo srpsku javnost, naviknutu na njegove gotovo svakodnevne komentare situacije sa korona virusom.

Bile su to prve reči posle više od dve nedelje, ali i jedine. To je bilo sve što je rekao novinarskoj ekipi na kapiji porodične kuće u Obrenovcu.

O dr Nestoroviću u Obrenovcu ljudi imaju samo reči hvale. Svi do jednog su se složili da je doktor uvek bio voljan da porazgovara sa svakim koga sretne, da je kao lekar pomogao deci mnogih sugrađana i da je u vreme koronapošasti njegova reč zvučala umirujuće i bila dobrodošla u svakom trenutku.

Nestorovićev prvi komšija, koji se predstavio kao Rafailović, kaže da ga u poslednje vreme viđa stalno, kao i to da mu je uvek zadovoljstvo da "proturi" koju sa čovekom pored kog je odrastao.

"Svi se pitaju gde je, a mi znamo i ćutimo. U doba korone najviše njemu verujem. Odrasli smo zajedno, svi tu, na čaršiji, to je jedan veliki gospodin, uzoran građanin i dobar čovek, drag komšija. Nedeljom stalno ide na pijac, svakoga dana u obližnju prodavnicu i ponaša se kao i svaki drugi običan čovek", navodi Rafailović.

Komšije kažu da u obližnjoj radnji kupuje voće i povrće, često ga okruže žene i pitaju svašta, a on strpljivo razgovara, a ponekad i posavetuje.

"Ćuti, pij smederevku", ume ponekad da se našali dr Branimir, tvrdi njegov poznanik.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja