Od najvećeg asortimana organske hrane do segmenta za negu i lepotu - šta sve možete da pronađete u dm drogerijama?
Foto: Promo

Od najvećeg asortimana organske hrane do segmenta za negu i lepotu - šta sve možete da pronađete u dm drogerijama?

Društvo -

Sa asortimanom koji broji više od 14.000 proizvoda, dm prodavnice važe za mesto kupovine svega na jednom mestu, počevši od segmenta nege i lepote, prirodne kozmetike, organske hrane, lične higijene, sve do proizvoda za domaćinstvo i negu beba.

Kupci mogu da pronađu svoje omiljene proizvode iz dm-a u čak 106 drogerija u našoj zemlji. Drogerijski lanac je početkom jula meseca lansirao i novu uslugu onlajn dostave proizvoda u saradnji sa platformom Glovo koja je za sada dostupna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Pančevu.

Identičan kvalitet proizvoda u svim zemljama

Pored toga što raspolaže širokom paletom proizvoda u svakom pojedinačnom asortimanu, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 artikala. Dobro poznati brendovi dm-a: Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i drugi, garantuju identičan kvalitet u svih 13 zemalja u kojima kompanija posluje. Ove godine kompanija je obeležila jubileje najprepoznatljivijih linija privatne robne marke.

Brend Denkmit koji osvaja domaćinstva u Srbiji od 2004. godine, kada je kompanija dm drogerie markt stigla u našu zemlju, proslavio je 30. rođendan, dok je čuvena linija Balea koja pruža kompletnu negu od glave do pete, proslavila 25 godina postojanja.

foto: Promo

Za zdraviji život i jači imunitet

Privatna marka dmBio, još jedan je zaštitni znak kompanije, i predstavlja brend sa najširim asortimanom organske hrane u Srbiji koja je kupcima dostupna po pristupačnim cenama u svim dm drogerijama u zemlji. Sa oko 400 proizvoda organskog porekla dmBio vam omogućava da svaki obrok obogatite hranljivim zalogajima, bilo da je reč o organskim žitaricama, namazima, orašastim plodovima, grickalicama, raznim pastama, začinima, sosovima, uljima ili jelima za brzu pripremu.

Pored toga, na policama dm drogerija nalazi se bogat izbor proteinskog programa i proizvoda za jačanje imuniteta koji će vašem organizmu pružiti idealan balans i energiju.

foto: Promo

Sve za vašu negu i lepotu

Vreme jedne univerzalne kreme za negu lica je prošlost. Drugim rečima, naša koža zahteva kompleksniju negu, a fokus se sve više pomera na sastojke i kvalitet proizvoda. Zato dm drogerije nude veliki broj novih brendova, hibridnih i višenamenskih proizvoda, prirodne i organske kozmetike i čuvene azijske linije za negu lica K-Beauty i J-Beauty. U dm drogerijama možete da pronađete i preko 70 ekskluzivnih brendova, a uvek možete i da se informišete o novostima iz sveta nege lica. Takođe, bogat asortiman šminke krunisan je proizvodima na bazi prirodnih sastojaka koji će odgovoriti na potrebe kupaca koji nastoje da svojoj koži pruže najbolji tretman.

foto: Promo

Sve za Vaše dete

Adaptirane mlečne formule za svaki uzrast, hrana za bebe, flašice, cucle, proizvodi za negu i higijenu, samo su deo asortimana zbog kog je baš ovaj kutak čest izbor roditelja. Tu je i veliki izbor raznih marki i vrsta pelena najboljeg kvaliteta, vlažnih maramica, bebi pudera, platnenih i pelena za plivanje. Vrhunski proizvodi kvalitetnih marki, kao što su babylove, Hipp, Pampers, Aptamil, osvojiće roditelje i njihove mališane od prvog dana, dok kroz babybonus program, koji kompanija sprovodi već 10 godina, imaju priliku da dobiju brojne pogodnosti. Tako svim roditeljima beba starosti do 6 meseci koji se učlane u dm babybonus program, dm daruje poklon paket i korisnu brošuru sa savetima i mnogobrojnim vaučerima sa popustima, a do druge godine starosti bebe, roditeljima periodično na kućnu adresu stiže i knjižica sa vaučerima sa popustima na atraktivne baby proizvode iz dm asortimana.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track