VOZAČI OPREZ: Sutra promene u saobraćaju zbog radova na nekim putevima
Foto: Pink.rs

izmene

VOZAČI OPREZ: Sutra promene u saobraćaju zbog radova na nekim putevima

Društvo -

Na Pančevačkom mostu, smer Beograd-Pančevo, sutra od 10 do 13 časova, radovi na betoniranju serklaža. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, na petlji ,,Nova Pazova", zbog radova na rekonstrukciji nadvožnjaka, od sutra u 14 časova, do 31. oktobra izmenjen režim saobraćaja. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom.

Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.

Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja ,,Novi Banovci" i ,,Stara Pazova".

Auto-put E-75, na petlji "Aleksinački rudnici", do 24. oktobra radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. U toku izvođenja radova petlja "Aleksinački rudnici" će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta.Alternativni putni pravac je petlja "Aleksinac".

Kneževići - Bela Zemlja - Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu "Sušica", na snazi potpuna obustava saobraćaja, od sutra do 21. oktobra, u periodu od 8 do 14 časova. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put - obilaznica oko Mačkata.

Auto-put E-75, Beograd - Niš, 1 kilometar pre isključenja za Smederevo (Mihajlovac 1), sutra radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije. Radovi (iskop, betoniranje, ugradnja stubova i tabli) će se izvoditi u zelenom pojasu i za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track