horor

PETARDA MU OTKINULA PRSTE! Novogodišnja noć se za Nikolu pretvorila u pakao! Jeziva ispovest Kragujevčanina KURIR TELEVIZIJA

Društvo -

Praznici su prošli, vatrometi i bacanje petardi su iza nas. Nažalost ima i onih koji će novogodišnju noć zauvek pamtiti.

Među njima je i 33-godišnji Kragujevčanin Nikola Ćirković. On je u novogodišnjoj noći poželeo da se zabavi i baca petarde. Epilog te zabave je da je ostao bez dva prsta.

Naime on je 1. januara, posle ponoći, ostao raznete šake od eksplozije petarde Izgubio je dva prsta na ruci, i čeka ga još jedna operacija. Proslava se pretvorila u horor, vrisku žena, i borbu da se što pre dođe do bolnice.

- Izašao sam na terasu da bacim petatrde sa zgrade na ulicu, koja je bila pusta. Jednu sam bacio, a kada sam zapalio drugu i gurnuo je sa terase, ona se nekako vratila, eksplodirala u vazduhu i povredila mi nos, a od siline detonacije eksplodirala je i treća petarda, kojoj nije bio upaljen fitilj i bukvalno mi raznela šaku - priča Ćirković.

- Pozvali smo Hitnu pomoć, i kada su videli moju ruku, bili su u šoku. Dva prsta su bukvalno bila razneta u parčiće, nije imalo šta da se ponese da bi ih prišili. A palac i mali prst su bili sasvim izokrenuti. Usledile su komplikovane intervencije, i to u vreme svog haosa oko korone.

U bolnici sam bio 20 dana, i čeka me još jedna operacija - priča Nikola, koji svojim primerom želi da upozori sve na opasnost od petardi, i čija će šaka nakon oporavka biti u funkciji 70 odsto.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track