JOŠ JEDNA SLIČNOST SA ZEMUNSKIM KLANOM: Legiju su nazivali gospodinom, a jutros smo dobili i "gospodina Belivuka" (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia, Starsport, Printscreen

JOŠ JEDNA SLIČNOST SA ZEMUNSKIM KLANOM: Legiju su nazivali gospodinom, a jutros smo dobili i "gospodina Belivuka" (VIDEO)

Društvo -

Glavna tema proteklih dana jeste akcija hapšenja Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja i njegove ekipe, a posebnu pažnju danas izazvalo je to što je advokat Ivan Simić oslovio Belivuka sa "gospodin Belivuk".

On je gostujući u jednom jutarnjem programu komentarisao celokupna dešavanja proteklih dana. Simić je govorio i u svojstvu učesnika u javnom i pravnom životu te Belivuku dodelio i "titulu gospodina".

Ivan Simic
foto: Printscreen/TV Pink

- Posrednici između nosioca javne, odnosno političke vlasti su sledeći koji moraju biti prvo prepoznati i procesuirani. Ne govorim kao advokat nego kao učesnik u javnom i pravnom životu, daću pretpostavku nevinosti i gospodinu Belivuku koji je sad u pritvoru - rekao je Simić.

On je potom dodao i da ne bi bilo dobro za naš pravni poredak da bilo ko bombastičnim izjavama privuče pažnju.

Međutim, čini se da je on upravo svojim oslovljavanjem Belivuka gospodinom i te kako izazvao pažnju.

Podsetimo, istu izjavu koja je i te kako naišla na osudu javnosti imali smo kada je bivši ministar policije Dušan Mihajlović gospodinom nazvao Milorada Ulemeka Legiju nekadašnjeg vođu JSO koji je osu]en na 40 godina zatvora za ubistvo premijera Zorana Đinđića i druge zločine Zemunskog klana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track