Najnovije vesti

IZABRANO RUKOVODSTVO STUDENTSKOG PARLAMENTA: Fokus će biti na podizanju kvaliteta nastave i na poboljšanju studentskog standarda!
Foto: Zorana Jevtić

vanredna sednica

IZABRANO RUKOVODSTVO STUDENTSKOG PARLAMENTA: Fokus će biti na podizanju kvaliteta nastave i na poboljšanju studentskog standarda!

Društvo

Na vanrednoj sednici koja je održana danas u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu izabrano je novo rukovodstvo koje će zastupati interese 100.000 studenata najvećeg Univerziteta u Republici Srbiji.

Na mesto predsednika Studentskog parlamenta izabran je student Medicinskog fakulteta Aleksandar Đurić, a na mesto zamenika predsednika izabran je student Ekonomskog fakulteta Nikola Jovanović.

Za generalnog sekretara izabran je Nemanja Veličković, student Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta. Interese studenata u Rektorskom kolegijumu, zastupaće v.d. studenta prorektora Luka Marošanin, student Farmaceutskog fakulteta.

Novoizabrano rukovodstvo Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu (SPUB) obavezalo se da će u narednom periodu fokus rada biti na podizanju kvaliteta nastavnog procesa, kao i na poboljšanju studentskog standarda.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...