Najnovije vesti

ĐORĐE JOKSIMOVIĆ NASTAVLJA BORBU ZA VRAĆANJE DECE: Počelo suđenje u Kragujevcu, mora da pohađa školu za roditeljstvo
Foto: Printscreen Prva

I DALJE SME DA IH VIĐA VIKENDOM

ĐORĐE JOKSIMOVIĆ NASTAVLJA BORBU ZA VRAĆANJE DECE: Počelo suđenje u Kragujevcu, mora da pohađa školu za roditeljstvo

Društvo

U Osnovnom sudu u Kragujevcu danas je održano prvo ročište po tužbi Đorđa Joksimovića, za vraćanje roditeljskog prava nad tri maloletne ćerke, koje su mu oduzete pre pet godina.

U Osnovnom sudu u Kragujevcu nije bilo dozvoljeno prisustvo medija, jer se prema članu 206 porodičnog Zakona, izuzima prisustvo javnosti, te zvanične informacije po ovom predmetu spadaju u službenu tajnu.

Đorđe Joksimović potvrdio je Tanjugu da je održano ročište, kome su pored njega i advokata Aleksandra Milićevića, prisustvovali i predstavnici tuženog Centra za socijalni rad Kragujevac, kao i republički zaštitnik građana.

Saznajemo da će veštačenja, koja vrše nezavisne institucije van sistema socijalne zaštite, biti nastavljena i u narednom periodu.

Kako je Joksimović rekao, danas je odlučeno da u narednom periodu, svake srede, on obavezno pohađa školu za roditeljstvo Centra za porodični smeštaj u Kragujevcu, a potvrđena je ranija odluka da decu može da viđa svakog vikenda, od subote u 11 časova do nedelje u 18 časova.

Sledeće ročište, kako se saznaje, zakazano je već za četvrtak, 1. april.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...