BRATSKI POZIV IZ VRHA CRNE GORE SRPSKIM TURISTIMA Za letovanje kod nas građanima Srbije ne treba PCR već samo dobra volja! ANKETA
Foto: Zorana Jevtić

poziv Premijera Crne Gore Zdravko Krivokapić

BRATSKI POZIV IZ VRHA CRNE GORE SRPSKIM TURISTIMA Za letovanje kod nas građanima Srbije ne treba PCR već samo dobra volja! ANKETA

Društvo -

PODGORICA - Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić potvrdio je danas da za ulazak u Crnu Goru građanima Srbije ne treba PCR test.

Krivokapić je za TV K1 kazao da je za dolazak na letovanje u tu zemlju građanima Srbije potrebna samo dobra volja, a da ih tamo očekuje gostoprimstvo i prelepi ambijent sa hotelima na zavidnom nivou standarda.

"Mi smo bratski narod po mnogo čemu", kazao je Krivokapić i najavio da će se razmotriti da se značajnim ličnostima iz Srbije koje imaju veze sa Crnom Gorom daju "zlatni pasoši" koji bi predstavljao simbol veze te osobe sa Crnom Gorom.

Herceg Novi
foto: Shutterstock

Crnogorski premijer je čestitao svim građanima Srbije pravoslavne veroispovesti predstojeći praznik - Vaskrs. Poželeo je da Vaskrs donese dobro svima.

"Da jednom shvatimo da politika ne treba da deli, već da spaja sve nas", poručio je crnogorski premijer građanima Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track