KURIR I MI SMO VRŠNJACI! Tog 6. maja 2003. kada je odštampan prvi broj Kurira rođeni su Nevena, Aleksa, Aleksandra i Milica
Foto: Nikola Anđić

Punoletni

KURIR I MI SMO VRŠNJACI! Tog 6. maja 2003. kada je odštampan prvi broj Kurira rođeni su Nevena, Aleksa, Aleksandra i Milica

Društvo -

Tog 6. maja 2003. odštampan je prvi broj našeg dnevnog lista, a u porodilištima su na svet došli Nevena, Aleksa, Aleksandra i Milica

Oni su rođeni na današnji dan, baš kad i njihov Kurir! Vršnjaci smo i porasli smo zajedno. Srećno nam punoletstvo!

Tog 6. maja 2003. rođeni su i Nevena, Aleksa, Aleksandra i Milica, koji su s radošću posetili svog ispisnika i videli kako se prave novine, čiji je prvi primerak odštampan baš na Ðurđevdan pre 18 godina, kada su i oni na svet došli.

Punoletstvo, punoletni, rođendan Kurira
foto: Nikola Anđić

Uvek uz Kurir

Naši vršnjaci završavaju školu, ali i u školi ne zaboravljaju Kurir, zbog kojeg čine i sitne prevare na časovima upravo čitajući omiljeni im portal. Oni su bili i gosti naše i svoje Kurir televizije.

Beograđanka Nevena Doljančević uživa da u školi pravi unikatne komade nameštaja, jer uči za tehničara dizajnera. Ali tu je i Kurir.

- Redovno čitam portal Kurira, a moram priznati da, i kad nam je dosadno na času veronauke, mi smo na Kurirovoj aplikaciji. Drago mi je što sam u Kuriru, da vidim kako nastaju i novine, i portal i televizijski program - kaže nam Nevena.

Na Kurirovoj terasi u centru, odakle puca pogled na ceo Beograd, bio je i Aleksa Kostandinov iz Kovina, koji ide u srednju ekonomsku školu.

- Punoletstvo je veliki dan za nas, a i za vas. Nije mala stvar da napunimo 18 godina i veliko mi je zadovoljstvo što to proslavljamo zajedno.

Milici Jeremić je san da bude policajac kao i njen tata, pa se sprema da se iz Beograda školuje u Sremskoj Kamenici.

- Zanimljivo mi je da vidim kako se prave novine, prelamaju strane, televizijske studije... Lepo je što smo zajedno.

Punoletstvo, punoletni, rođendan Kurira
foto: Nikola Anđić

Prigodni pokloni

A buduća doktorka Aleksandra Banović srećna je što je s omiljenim joj medijem nazdravila u čast našeg i svog punoletstva, a sada samo jednu želju ima:

- Da nam korona dozvoli da proslavimo i maturu - s osmehom će Aleksandra iz Beograda.

Četvoro naših vršnjaka, kao i neki drugi koji su nam se javili, a žive diljem Srbije, dobija i prigodne poklone od svog Kurira.

Jelena S. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track