VAŽNO SAOPŠTENJE GRČKIH HOTELIJERA: Turisti iz Srbije imaju stopostotnu sigurnost!
Foto: Profimedia

SIGURNI ARANŽMANI

VAŽNO SAOPŠTENJE GRČKIH HOTELIJERA: Turisti iz Srbije imaju stopostotnu sigurnost!

Društvo -

Grčki hotelijeri, uoči početka udarnog dela turističke sezone oglasili su se u cilju obezbeđivanja proverenih i sigurnih aranžmana za turiste iz Srbije koji nameravaju da letuju u Grčkoj.

PDF
foto: screenshot

Vodeći grčki hoteli potvrdili su da je turistička agencija Travelland iz Beograda već uplatila sve rezervacije i aranžmane, kao i neophodne avanse, čime su potvrdili da su putnici ove agencije stopostotno sigurni u vezi sa da aranžmanima za svoje destinacije.

PDF
foto: screenshot

Turisti iz Srbije poslednjih dana su uznemireni zbog bankrota pojedinih agencija, što je izazvalo nesigurnost kod pojedinih putnika. Grčki hotelijeri su iz tog razloga potvrdili da je Travelland već osigurao aranžmane svojih putnika.

PDF
foto: screenshot

Petnaestak vodećih hotela je poslalo dopis Travellandu kako bi njihovi putnici bili bezbrižni u izboru destinacija u Grčkoj. Sem ovih hotela, najpoznatiji hotel Porto Karas na Sitoniji poznat je kao baza agencije Travelland, a hiljade naših građana već je rezervisalo letovanje u ovom hotelu.

PDF
foto: screenshot

Miloš Jovović, direktor agencije Travelland, za Kurir je kratko potvrdio da grčki partneri spremno dočekuju srpske građane.

- Sigurnost putnika je tradicija naše agencije. Sve mere smo odavno preduzeli da aranžmani preko naše agencije budu osigurani - poručio je Jovović za Kurir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track