DIREKTOR ŠKOLE ČIJI SU UČENICI SLAVILI MATURU SA TRBUŠNOM PLESAČICOM: Video sam da je nastavnik okačio snimak, ispitaćemo slučaj!
Foto: Printskrin

luda proslava u novom pazaru

DIREKTOR ŠKOLE ČIJI SU UČENICI SLAVILI MATURU SA TRBUŠNOM PLESAČICOM: Video sam da je nastavnik okačio snimak, ispitaćemo slučaj!

Društvo -

Ni maturske večeri nisu kao što su nekad bile, a dokaz za to je luda proslava koju su u petak u Novom Pazaru organizovali učenici Ekonomsko-trgovinske škole na kojoj je bila ni manje ni više nego trbušna plesačica Sandra Akva. Oskudno odevena ona se uvijala, vrckala i bacala u trans maturante među kojima je bilo i maloletnih. U jednom momentu ona se čak popela na sto, koji se odmah potom zajedno sa njom i jednim maturantom, srušio.

Međutim, Ivan Veljković, direktor škole kaže za Kurir da uprava Ekonomsko-trgovinske škole ni ove ni prošle godine nije organizovala niti učestvovala u organizaciji proslave mature.

- U ovom trenutku ne znamo ko je organizovao proslavu, ali mi nemamo nikakve veze sa tim. Video sam snimak sa proslave i da je nastavnik to okačio na društvene mreže. Za sada samo mogu reći da ćemo ispitati ceo slučaj i nakon završene procedure o svemu obavestiti javnost - kaže Veljković.

(Kurir.rs / R.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track