BILJANA SRBLJANOVIĆ OPLELA PO MIROSLAVU ALEKSIĆU: Mirno se šeta Njegoševom, sa sve suprugom pod ruku
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

poruka ženama

BILJANA SRBLJANOVIĆ OPLELA PO MIROSLAVU ALEKSIĆU: Mirno se šeta Njegoševom, sa sve suprugom pod ruku

Društvo -

Srpska spsateljica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Biljana Srbljanović oglasila se posle izlaska učitelja glume Miroslava Aleksića iz pritvorske jedinice.

Apelacioni sud je ukinuo pritvor Aleksiću, optuženom da je silovao i polno uznemiravao više polaznica škole, i odredio mu meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor.

"Dobar dan samo ženama, devojčicama i devojkama, koje su jutros, u prolazu, sretale osumnjičenog silovatelja M. Aleksića, kako 'pritvorske' dane provodi u mirnoj šetnji Njegoševom, sa sve suprugom pod ruku.

Dobar dan i žrtvama za čije silovanje je osumnjičen, a koje stanuju u okolini, pa sad strepe čak i da izadju da bace đubre, da ne bi slučajno ili 'slučajno' srele osumnjičenog kako vreba.

Dobar dan takođe i studentkinjama koje će, iduće nedelje, započeti svoj višegodišnji akademski život baš kod dotične supruge.

Ostalima, što ćute i gledaju samo svoja posla, šaljem nešto drugačiji pozdrav. Npr, šta znam, pozdrav tipa: ALO, BRE!", napisala je Biljana Srbljanović na svom Fejsbuk nalogu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track