Najnovije vesti

DOBERMAN CVETANOVIĆA NAJLEPŠI: Posle štiglića koji najlepše peva i pas gradonačelnika Leskovca Hanibal osvojio nagradu (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Goran Cvetanović

Nakon nagrade za najlepšeg štiglića

DOBERMAN CVETANOVIĆA NAJLEPŠI: Posle štiglića koji najlepše peva i pas gradonačelnika Leskovca Hanibal osvojio nagradu (FOTO)

Politika
07:14h

LESKOVAC - U parku pored stadiona ”Dubočica” održana je izložba pasa svih rasa, a među dobitnicima nagrada je i pas gradonačelnika Leskovca Goran Cvetanovića, pošto je, kako se sam pohvalio na svom Fejsbuk profilu, njegov doberman proglašen za najlepšeg u toj grupi.

Na međunarodnoj izložbi je učestvovalo oko 400 pasa, a dvadesetomesečni doberman Hanibal u vlasništvu prvog čoveka Leskovca proglašen je za najlepšeg u svom razredu, objavile su Južne vesti.

- Pored prilike da popričam sa ljubiteljima divnih životinja, kako iz našeg kraja, tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima sa mnogo posvećenosti i ljubavi pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa pripala dvadesetomesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža - napisao je Cvetanović.

Ovo je još jedna u nizu nagrada gradonačelnika Leskovca, pošto je već dobio nagradu Srpskog lekarskog društva, Svetosavsku nagradu, a dobitnk je nagrade i "Kapetan Miša Anastasijević" za razvoj Srbije.

Podsetimo, Cvetanović je već ranije dobio nagradu za štiglića koji najlepše peva, džentlmena godine, najlepše dvorište, kao i za najčitaniji stručni članak godine.

Kurir.rs/Južne vesti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja