Najnovije vesti

TUČA U KABINETU GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Cvetanović izudarao Arsića!
Foto: Dragana Udovičić

Bliski sradnici

TUČA U KABINETU GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Cvetanović izudarao Arsića!

Srbija
Nenad Arsić, direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj, podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića zbog nasilničkog ponašanja, jer ga je udario nekoliko puta

LESKOVAC –  Nenad Arsić, službenik Agencije za lokalni ekonomski razvoj (ALER) u Leskovcu i funkcioner u Gradskom odboru SNS, u ponedeljak uveče prijavio je policiji da ga je u centru grada posle svađe napao i pretukao Goran Cvetanović, aktuelni gradonačelnik Leskovca.

 

Očevici koji su prisustvovali pomenutom incidentu kažu da je Cvetanović nekoliko puta udario Arsića u svom kabinetu

 

Oni dodaju i da je tuči prethodila svađa između dvojice nekadašnjih veoma bliskih saradnika zbog predstojećeg sajma u Grčkoj i tračeva vezanih za sastav delegacije koja će tamo putovati. Međutim izvori bliski gradonačelniku pak tvrde da čitava stvar ima mnogo dublju pozadinu i da je u vezi sa upornim  ponavljanjem konkursa za direktora filijale Nacionalne službe zapošljavanja u Leskovcu za koje konkuriše Nenadov brat blizanac Predrag.

 

Arsić je prema kazivanju očevidaca posle tuče pomoć zatražio u službi Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu.

 

- Doskorašnji bliski saradnik gradonačelnika Leskovca Nenad Arsić podneo je u ponedeljak oko 18 časova krivičnu prijavu protiv prvog čoveka lokalnih vlasti u Leskovcu Gorana Cvetanovića zbog navodnog nasilničkog ponašanja, rečeno je u leskovačkoj policiji.

 

Poslednja nezvanična informacija koja kruži leskovačkom čaršijom jeste da je Arsić navodno već povukao krivičnu prijavu protiv Cvetanovića.

Arsić se u utorak nije pojavio na poslu u Agenciji za lokalni ekonomski razvoj (ALER) a njegov mobilni telefon bio je  isključen za komentar i potvrdu da se ovaj incident dogodio. Nedostupni su bili takođe i ostali svedoci koji su navodno prisustvovali ovom incidentu.
(A. D.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...