TUČA U KABINETU GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Cvetanović izudarao Arsića!
Foto: Dragana Udovičić

Bliski sradnici

TUČA U KABINETU GRADONAČELNIKA LESKOVCA: Cvetanović izudarao Arsića!

Srbija -
Nenad Arsić, direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj, podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića zbog nasilničkog ponašanja, jer ga je udario nekoliko puta

LESKOVAC – Nenad Arsić, službenik Agencije za lokalni ekonomski razvoj (ALER) u Leskovcu i funkcioner u Gradskom odboru SNS, u ponedeljak uveče prijavio je policiji da ga je u centru grada posle svađe napao i pretukao Goran Cvetanović, aktuelni gradonačelnik Leskovca.

Očevici koji su prisustvovali pomenutom incidentu kažu da je Cvetanović nekoliko puta udario Arsića u svom kabinetu

Oni dodaju i da je tuči prethodila svađa između dvojice nekadašnjih veoma bliskih saradnika zbog predstojećeg sajma u Grčkoj i tračeva vezanih za sastav delegacije koja će tamo putovati. Međutim izvori bliski gradonačelniku pak tvrde da čitava stvar ima mnogo dublju pozadinu i da je u vezi sa upornim ponavljanjem konkursa za direktora filijale Nacionalne službe zapošljavanja u Leskovcu za koje konkuriše Nenadov brat blizanac Predrag.

Arsić je prema kazivanju očevidaca posle tuče pomoć zatražio u službi Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu.

- Doskorašnji bliski saradnik gradonačelnika Leskovca Nenad Arsić podneo je u ponedeljak oko 18 časova krivičnu prijavu protiv prvog čoveka lokalnih vlasti u Leskovcu Gorana Cvetanovića zbog navodnog nasilničkog ponašanja, rečeno je u leskovačkoj policiji.

Poslednja nezvanična informacija koja kruži leskovačkom čaršijom jeste da je Arsić navodno već povukao krivičnu prijavu protiv Cvetanovića.Arsić se u utorak nije pojavio na poslu u Agenciji za lokalni ekonomski razvoj (ALER) a njegov mobilni telefon bio je isključen za komentar i potvrdu da se ovaj incident dogodio. Nedostupni su bili takođe i ostali svedoci koji su navodno prisustvovali ovom incidentu.(A. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track