Najnovije vesti

KRALJ GAFOVA: Gradonačelnik Leskovca svečano otvorio butik!
Foto: Južne Vesti

Goran Cvetanović ponovo briljira

KRALJ GAFOVA: Gradonačelnik Leskovca svečano otvorio butik!

Srbija
On je kao razlog za ovaj svečani trenutak naveo to da će vlasnici iz Turske otvoriti fabriku tekstila u Leskovcu

BEOGRAD - Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, još jednom je iznenadio javnost svojim genijalnim potezom - pre dva dana u centru Leskovca prisustvovao je presecanju vrpce, čime je i zvanično otvorio butik s turskom garderobom!

On je kao razlog za ovaj svečani trenutak naveo to da će vlasnici iz Turske otvoriti fabriku tekstila u Leskovcu.
- Nakon razgovora sa ambasadorom Turske ozbiljno idemo u pregovore da ova kompanija, koja drži lanac butika po celom svetu, otvori fabriku za proizvodnju garderobe baš u Leskovcu - izjavio je Cvetanović, ali nije mogao da precizira kada će ta fabrika biti otvorena, na kojoj lokaciji, kao ni koliko radnika će zapošljavati.

Cvetanović je, inače, zvezda na internetu. Nakon što je pretukao kolegu i udario ga pikslom, izvređao bivšu ministarku Ivanu Dulić Marković po nacionalnoj osnovi, pomerio gradski praznik kako bi mogao da otputuje u Čikago i izjavio da se usavršavao na četiri britanska koledža i da je lično doveo Grke i giros na Roštiljijadu tokom sankcija, on je upriličio i grandioznu proslavu svog 50. rođendana sa oko 400 zvanica. Cvetanović  nije odgovorio na naše pitanje.

S. Đurić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...