MILICA ZAGRLILA SINA POSLE 40 GODINA: Pogledajte susret Mlađana koji je OTET KAO BEBA i njegove majke NE MOŽE DA PRIČA OD SUZA
Foto: Facebook

dirljivo

MILICA ZAGRLILA SINA POSLE 40 GODINA: Pogledajte susret Mlađana koji je OTET KAO BEBA i njegove majke NE MOŽE DA PRIČA OD SUZA

Društvo -

Mlađan Radivojević (40) iz Donjeg Adrovca kod Aleksinca dokazao je juče na sudu da je kao beba otet od bioloških roditelja i potom dat drugoj porodici na usvojenje!

Ispred tužilaštva u Kruševcu Mlađan se pojavio sa rođenom sestrom Marinom koju je upoznao dva dana pre toga i neoborivim dokazima - DNK analizom koja je potvrdila njegove sumnje.

Mlađan je odmah posetio svoju biološku majku Milicu u njenoj kući. Emotivni snimak je na društvenim mrežama objavio predsednik Udruženja za istinu i pravdu o nestalim bebama Radiša Pavlović.

Milica nije mogla da zaustavi suze posle 40 tuge. Nije želela da je snime jer je prema Pavlovićevim rečima i dalje u velikom šoku.

- Isterali su ženu iz bolnice u Kruševcu 3. marta 1981. godine bez ikakvih papira i otpusne liste. Nije imala šta da pokaža. Posle porođaja su joj rekli da joj je dete mrtve i da ide kući. Toliko je uzrujana da ne može priča. Susret je bio bolan - rekao je Pavlović i dodao da je ovo prvi rešen slučaj nestalih beba u Evropi.

Nešto kasnije Milica je otišla kod svog sina.

Među prisutnima je bila i Mlađanova supruga Milica sa njihovom bebom, ali i njegova usvojiteljka Verica Radivojević koja je i posumnjala da je Mlađan ukraden jer su joj ga doneli u bolničkom čaršafu.

- Tu je i Mlađanova usvojiteljka Verica koja kaže da nikad ne bi uzela dete da je znala da je ukradeno iz porodilišta - naglasio je predsednik Udruženja za istinu i pravdu o nestalim bebama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track