01:03

MILE KITIĆ DIGAO PRAŠINU O OTVORENOM BRAKU, A ONDA PROGOVORILA I PSIHOLOG BOJANA: Otkrila zašto supružnici u vezu dovode TREĆEG

MILE KITIĆ DIGAO PRAŠINU O OTVORENOM BRAKU, A ONDA PROGOVORILA I PSIHOLOG BOJANA: Otkrila zašto supružnici u vezu dovode TREĆEG

Društvo -

Posle holivudskog glumca Vil Smita koji je obelodanio da ne veruje u monogamiju u braku sa Džejdom Pinket Smit, na sličnu temu progovorio je i naš pevač Mile Kitić. On je priznao da je u otvorenom braku sa suprugom Martom Savić.

Psiholog Bojana Grbović za Kurir televiziju kaže da iz psihološke vizure to znači da oni imaju uzajamno razumevanje i otvorenu komunikaciju.

"Ta komunikacija je bez zadrške, a u odnosu na suprotnu stranu i pitanje šta i u kojoj meri je prihvatljivo, u brakovima treba da postoji dimenzija opraštanja, a ne treba da bude egocentrizma i narcizma. Opraštanje ima svoje mesto u međuljudskim i partnerskim odnosima, to je ključna reč", pojasnila je ona.

Mile Kitić
foto: ATA Images

Kako je dodala, prevara postoji u kontekstu nečije interpretacije.

"Ako je osoba ženskog pola od svog partnera ispoštovana, a desio se čin prevare, onda bi taj čin mogao i da se zanemari", smatra ona.

Psiholog dodaje da stupanje braka dovodi do osnivanja porodice, razumevanja i opraštanja.

"Prema istraživanjima brak je jezgro društva i ima preduslova zašto je dobro ući u brak, ako planirate porodicu i novi status u društvu, normalno je da se brak posmatra kao pečat jednog partnerskog odnosa", zaključila je ona.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:49

GEJ AKTIVISTA ŠOKIRAO U USIJANJU: LGBT osobe u Srbiji već imaju decu, ja znam za primer još od 2003. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track