snalaze se ljudi

OVAKO MOŽETE DA UŠTEDITE 50 EVRA NA ZAMENI LETNJIH GUMA! Rok do 1. novembra, a majstor Vasilije otkrio kako da PROĐETE JEFTINIJE

Društvo -

Približava se 1. novembar od kada bi vozači u Srbiji morali da imaju zimske gume na svojim vozilima!

Zbog toga su mnogi naši građani već pohitali u susednu Bosnu i Hercegovinu, odnosno Republiku Srpsku kako bi kupili pneumatike i gorivo i tako uštedeli i do 6.000 dinara!

Vlasnik auto-servisa Vasilije Radosavljević iz Sremske Mitrovice kaže da su u susednim državama gume osetno jeftinije te da po toj računici ispada da se jedna dobija besplatno.

gume
foto: Kurir tv

"Sami pneumatici su jeftiniji, a još imaju i povraćaj PDV-a od 19 odsto. Građanima je jednostavnije da odu do BiH, kupe gorivo i gume, a onda ih namontiraju kod nas", objasnio je Radosavljević.

Sagovornik Kurir televizije dodaje da je potražnja najveća od 1. novembra i kad padne prvi sneg.

gume
foto: Kurir tv

"Sada još prolongiraju, čekaju poslednji trenutak i da se zabeli na putu, a tad je haos", naglasio je Radosavljević.

Upozorava da je cena kvalitetnijih pneumatika zvučnijeg brenda takoreći ista kod nas i u regionu te da je kupovina u inostranstvu jedino isplativa kod manje popularnih guma.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:31

SPREMITE SE ZA ZAMENU LETNJIH GUMA: 1. novembra zakonski rok, ovo je sve što terba da znate pre odlaska kod VULKANIZERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track