PLJUVANJE UŽIVO! A JEL’TE MARIĆU, ŠTO VAS ZOVU SEKSELENCIJA Advokat Marićevog sina pitao ga na TV što su ga povukli kao ambasadora
Foto: Printscreen/Pink TV, Kurir Televizija

tv okršaj

PLJUVANJE UŽIVO! A JEL’TE MARIĆU, ŠTO VAS ZOVU SEKSELENCIJA Advokat Marićevog sina pitao ga na TV što su ga povukli kao ambasadora

Društvo -

BEOGRAD - Psihijatar dr Jovan Marić i advokat njegovog sina Mateje - Nemanja Jolović jutros su uživo u jutarnjem programu u nekoliko navrata imali okršaje povodom "slučaja stan" u kojem psihijatar tvrdi da ga sin (19) pod starost izbacuje na ulicu, a advokat da je upravo Marić taj koji je svojevremeno svog malog sina i njegovu majku izbacio na ulicu, te da sina nije hteo ni da vidi ni da čuje čitavih 10 godina tokom kojih ni na koji način nije učestvovao u njegovom životu.

- Deset godina niste znali da imate sina... Jeste li mu za to vreme ijednom svratili u školu da pitate makar kakav je đak, upitao ga je advokat Jolović jutros na TV Pink na šta mu je dr Marić neprekidno govorio da laže i da je najveći lažov među advokatima, što je ponavljao i svakog sledećeg puta kada je advokat izlagao ili pokazivao presudu donetu posle 10 godina suđenja a koja se tiče spornog stana.

Nemanja Jolović, advokat, Jovan Marić
foto: TV Pink Printscreen

Pitanju advokata prethodile su reči Marića koji je zamerio sinu što ga nije posetio u bolnici kad je bio na samrti.

SLUČAJ STAN! LOM UŽIVO U JUTARNJEM, JOVANI POMENUO I ĆERKU: Dr Mariću to što ste vi tako bezobrazni, sad ćete vi mene da čujete!

Advokat je govorio i da je Marić na tom stanu promenio brave pre 10 godina pa su se tako posle rastanka sin i njegova majka "našli na ulici". Dodao je i da je u tom braku bilo verbalnog nasilja, što je sud konstatovao, ali i fizičkog što nije moglo biti dokazano. Dr Marić je te tvrdnje osporio i rekao da su laž.

Nemanja Jolović, advokat
foto: TV Pink Printscreen

Završne reči

Za kraj emisije imali su i advokat i Marić završnu reč.

Advokat: Da ostavi Matiju da živi i da ne upire prstom u njega njegov biološki otac. Neka sud radi šta treba, a on neka ga ostavi.

Marić: Sine Mateja ako dozvoliš da te mangupi prevare ja te žalim. Nemoj da dozvoliš da izbaciš starog bolesnog oca da spava na ulici.

U toku TV okršaja u jednom trenutku načeta je i tema Marićevog boravka na mestu ambasadora u Nigeriji pa je postavljeno pitanje zašto ga zovu sekselencija i zašto su ga pre vremena vratili u Srbiju s mesta ambasadora kad taj "diplomatski mandat" traje 4 godine.

- Ne znam zašto su me vratili ranije... - rekao je Marić dodavši da ima zemalja u kojima je dobro biti ambasador a i onik u kojima ne pa pomenuo da u Nigeriji ima mnogo bolesti.

Voditeljka Jovana Jeremić pitala ga je i da li je u ambasadi Srbije u Nigeriji priređivao bunga bunga žurke, na šta je on rekao da nije i da to nije njegov manir.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track